Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Pai nu are nimic :) Poti sa mergi linistit zi de zi cu ele, la mine au tinut 2 veri + 3 iesiri la Hungaroring

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu

Da, dar sunt destul de periculoase pe ud, daca nu le incalzesti foarte bine sunt chiar foarte slabe la plecare.. in fine.. si eu am doua oricum :))

Link către comentariu

Pe ploaie cum se comporta, acvaplaneaza la greu?

L.E.: Am postat in acelasi timp :P

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Cristian Tanase

Pe ploaie tre sa mergi ca si taximetristii in bucuresti :) incet si sigur cat sa se invarta roata :))

Pe asfalt, incalzite discute altfel :) nu le iau ptr ca sunt de circuit sau mai stiu eu ce ... Le iau pentru ca imi plac

Link către comentariu

Pe ud stau foarte bine, singura problema e sa nu stea apa pe drum :) daca e doar ud pe jos nu sunt probleme prea mari :)

Link către comentariu
Cristian Tanase

am pus si eu arcurile pe masina . imi place cum arata masina si cum sta :)

imi e lene sa postez poze :))

o vedeti diseara la cp :P

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ce vrei de la masina? Raspuns de jos? Putere mare sus? Te bagi si in motor pt. big turbo sau?

Link către comentariu
Cristian Tanase

Habar n am sincer. As vrea sa traga bine si de jos si sus cat de cat. Eu zic ca cu k04 si wm e bn :)

Apropo frumoasa cupra ta bebe :D

Link către comentariu

Big turbo,dar ce big turbo?ca big,acum la ce puteri scot unii din K04,nu merita decat minim gt30.

Link către comentariu

Uita de big turbo! Iti trebuie lejer 20k EUR pentru asta: kit turbo, pistoane(optional), biele, LSD, suspensie, anvelope si multe altele, ca sa nu mai vorbim ca masina nu stie nimic pana la 3500rpm.

K04 ar trebui sa fie de ajuns, dar mai bine o vinzi si cumperi un R. :D

Link către comentariu

Depinde ce incluzi in aia 20k,cu toate ca mi se pare exagerat. Cu mult sub jumatate din suma expusa de tine s-au realizat la noi tfsi-uri cu gt30 (kit-ul gt30 de la ATP e 3000dolari)

Eu i-am recomandat alt turbo decat k04,pt ca asa cum il stiu pe Tanase,se va plictisi si de aia 60-70 cai in plus (REALI) pe care ii ofera k04.

K04 pana la 2800 nu stie nimic.Dar pt ~200cai in plus fata de stock,as putea trai cu inca 700rpm lipsa :D

El stie,cu al sau ultra mega GTI :lol:

Dar vorba ta,pt fwd,e cam exagerat un gt30 :))

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu

gtx30...e tsi = o sa incarce mai de jos fata de tfsi ca sa nu mai zic ca ai consum exagerat de mic cu big turbo

dar de cand k04 stie mare lucru pana in 3500?

Link către comentariu
Cristian Tanase

Ba reali ne reali aia cum zici tu tsi cu aceleasi modificari rupe un tfsi. O sa vezi cum cu k04 o sa i bat la guru gol pe aia cu gt28 cu cai reali :)

P.S. Proaste masini cupra astea...

Cu k04 zic eu ca o sa fac treaba mai buna ca altii cu gt28 :)

REVO e REVO ! Hai injura ma ciosmi :)) ofticate :))

Link către comentariu

Cand o sa bati cu K04 un GT28 facut bine si cu un soft bun...sa ma suni sa iti dau cateva beri :)

Link către comentariu
Cristian Tanase

Au batut si altii cu k04 pe aia cu GT :) dute si dale beri :) eu nu beau alcool :)

Jug gti e gti :) nu o sa mi iau r niciodata :) golf 7 gti poate.

Link către comentariu

viseaza!

crezi ca un k04 face presiuni de gt28...ok...aproape face....dar ce temperatura are aerul pe care il livreaza k04 la aceiasi presiune fata de un gt28? lasand motorul la o parte...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!