Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Nu e asa,ci doar am tupeu sa infrunt minciunile altora ;) :D

Nu stii tu sa conduci Cupra.

Link către comentariu
Cristian Tanase

Am vazut cu ochii mei cum te a rupt b 500 ufo :))

Il las pe ciosmi primul sa se faca de ras :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

Ar fi tare toti 3 deodata . Sa filmam. Sa se vada 4x4 cum pleaca :) cum pleaca fwd decent si cum pleaca junghiul ala cu sina de tramvai je design pe spate =))

Sa se tina cont ca eu cu ciosmi suntem prieteni si ne permitem :) nu ne certam :) eh oricum el e ofticos :))

Sa se tina cont ca eu cu ciosmi suntem prieteni si ne permitem nu ne certam eh oricum el e ofticos:))

Link către comentariu
Cristian Tanase

You win un premiu de consolare :)) constant intr o macheta cu o cutie dsg :)) asa o sa poti sa admiri si tu tehnologia care nu o sa fie niciodata pusa pe masina aia a ta :))

Constand :P

Cosmine o sa ti fac cadou de ziua ta o macheta cu GTI ca sa o ai langa tine mereu sa ti faca viata si mai grea dupa ce imi pun k04 :))

Link către comentariu

Eu am R888 de vanzare pe 18"

Cand e R gata vin si eu ca sa va filmeze cineva din exterior din fata :))))))

Link către comentariu

Cand e R gata vin si eu

Si s-a facut liniste! :))

:icon_thumleft: :icon_thumleft: :icon_thumleft:

Link către comentariu
Cristian Tanase

Eram in pauza de masa baieti :)) nu s a facut liniste :)) doar ca ce pot sa i zic lui stefan ?:))

La ce bani stefan sunt r888 ?

Link către comentariu

Discutam diseara la CP despre ele. Oricum sunt noi noute, in tipla :)) si le dau mult sub pretul lor de noi.

Auzi, eu nu stiu ce evacuare ai pe GTI

Link către comentariu
Cristian Tanase

E custom si cu o intermediara magnaflow :) te dau diseara o tura :) tre sa mi pun tipsuri ca nu mi au placut deloc ce gasisem si le am lasat pe alea stock. Am gasit in sfarsit la top gear ceva frumos :)

Link către comentariu

Bv. Miercuri dimineata sunt si eu cu TT-ul la TopGear. Pune tips-uri cum am luat pt TT si o sa iau si pentru R. Negru lucios 101mm

Link către comentariu

Aoleu!

Am si eu trei fixuri in viata:

1. Femeile

2. Greutate cat mai mica

3. Greutate cat mai mica

2 si 3 se aplica la masini. La 1 am alt set de reguli! :D

Vezi ca tu ce iei pe mere, dai pe pere. Iei jante mai grele, dar anvelope mai aderente. Mai bine iei anvelope mai putin aderente cu care sa poti merge toata ziua si castigi la acceleratie din greutatea redusa a rotilor.

Colac peste pupaza, te pomenesti ca vine la Tulcea un nenorocit cu R si DSG si degeaba ai luat R888 :))

Sau vin eu :))... ca R ul nu are ce cauta in grupa cu el..

Link către comentariu

Cumpara gumele alea si taci acolo :) !!! O sa ramai impresionat de ce pot face doar niste anvelope de calitate !!!

Frumos ce ai facut pana acum si ma bucur ca ai ales bine de tot !!!

Sa te bucuri de ea si de acum cum te-ai bucurat si pana acum

Link către comentariu
Cristian Tanase

Thank you :) nu o sa ma opresc aici :) vineri imi pun arcurile si sper si jantele si cauciucurile :)

Link către comentariu
Cristian Tanase

Da stefan da mi un msj pe tel sau un pm cu pretul lor :) am si uitat sa te intreb aseara :)) pusesem gand rau apr istilor :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!