Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Sa o stapanesti sanatos !!!

Masina este superba, merge exceptional, spun asta pentru ca am condus'o acum aprox. 1 an, eram interesat sa o cumpar. Ai luat'o de la o fata din Codlea,Brasov nu ?

da asa e, multumesc frumos:) masina merge acum un pic mai bine decat inainte:)) cu ajutorul lui kostas bineinteles si a baietilor de la oradea:)

Superba !

Link către comentariu

Salutare, cred ca vara asta am fost si noi pe a2 nu?

salutare roby:) dap am fost am fost:))

kostas, o facem cea mai nervoasa:D

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,am tendinta sa cred ca am vazut-o prin Campina,sper sa nu ma insel...

P.S. Superb albumul foto :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Te salut colegu si aici! :salut: ....arata bine masinuta in luminile ambasadei Americii :P neagra si jantele negre...o fac "suparata", suna bine si evacuarea ;)

Link către comentariu

Am inteles ca ai avea probleme cu DSG-ul ca numai schimba bine vitezele? Sau nu despre tine era vb?

Link către comentariu
Cristian Tanase

indradevar masina a avut o problema la cutie...de fapt ca sa fiu mai explicit a avut o eroare softul cutiei care s a remediat in 5 minute la reprezentata cu 0 costuri. tin sa precizez ca masina nu avea atunci softul la motor (tot aud anumiti carcotasi care dau din gura ca,cum softul la motor rupe dsg ul,ii contrazic). evacuarea si "basinile" se aud mai tare de cand am pus softul:) masina merge perfect iar de cum trage ce sa zic,kostas stie mai multe:P

corad0 hai cu photosesionul ala odata:D trebuie neaparat:D

apropo corad0 aveam piciorul greu pe acceleratie de aduci cuvinte de lauda despre evacuare:)) ????

Link către comentariu

Cum puneam... masina nu are probleme.

Cristi vezi ca avem niste faruri cu bixenon de R20 daca esti interesat ;) ieftin ca braga ;)

Link către comentariu

Faruri OEM de Golf R20 (TEFF).

Sunt in stare impecabila, polishate, ceruite. Au autoleveling, cornering. Bi-xenon.

Se potrivesc pe orice model de Golf 6, GTI 6.

600EUR negociabil

Farurile sunt ale lui TEFF

post-14767-0-57269600-1317749302_thumb.j

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Eu le-am luat de pe kufatec.de(stopurile led de r ) pachet complet cu fire,adaptoare + centrala electrica.au sosit cam in 4 zile cu virament bancar.

Modificat de inspektah
Link către comentariu

Din poza, pe masina lui teff nu sunt faruri de R momentan, ci bi-xenon obisnuite (cu nimic diferite fata de ce ai tu acum), JUG are faruri de R (interiorul negru). Ceva diferit ar fi cele cu LED DRL, dar nu stiu cat merita upgrade-ul DSCF3375.jpg

Iti recomand stopuri pe led de la ahw-shop.de, mai ieftine decat la kufatec.

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

Faruri OEM de Golf R20 (TEFF).

Sunt in stare impecabila, polishate, ceruite. Au autoleveling, cornering. Bi-xenon.

Se potrivesc pe orice model de Golf 6, GTI 6.

600EUR negociabil

Farurile sunt ale lui TEFF

Dar ce faruri isi ia Teff de le schimba pe astea OEM ?

Link către comentariu

Din poza, pe masina lui teff nu sunt faruri de R momentan, ci bi-xenon obisnuite (cu nimic diferite fata de ce ai tu acum), JUG are faruri de R (interiorul negru). Ceva diferit ar fi cele cu LED DRL, dar nu stiu cat merita upgrade-ul DSCF3375.jpg

Iti recomand stopuri pe led de la ahw-shop.de, mai ieftine decat la kufatec.

Desi imi promisesem ca nu mai postez pe forum, ma vad nevoit sa o fac. Farurile negre de pe R-ul lui JUG vin numai impreuna cu jantele pe 19". Daca iti iei un R nu primesti farurile negre obligatoriu. Pachetul Black include farurile negre (JUG) si jante pe 19"

Multumesc

Pe Golf 6 si GTI farurile astea sunt optionale, pe R vin standard. Si din cate stiu au fost introduse prima oara pe R. GTI-ul la inceput stiu ca avea halogen.

Va multumesc. Bye-bye

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!