Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Cristian Tanase

Vreau sa merg la tulcea :)) deaia R888 :D

La xds o sa umblu :) sa vedem daca ma ajuta pe plecare un pic :)

O sa l pun de la "0" la "2" sa vedem cum e :)

Link către comentariu

Aoleu!

Am si eu trei fixuri in viata:

1. Femeile

2. Greutate cat mai mica

3. Greutate cat mai mica

2 si 3 se aplica la masini. La 1 am alt set de reguli! :D

Vezi ca tu ce iei pe mere, dai pe pere. Iei jante mai grele, dar anvelope mai aderente. Mai bine iei anvelope mai putin aderente cu care sa poti merge toata ziua si castigi la acceleratie din greutatea redusa a rotilor.

Colac peste pupaza, te pomenesti ca vine la Tulcea un nenorocit cu R si DSG si degeaba ai luat R888 :))

Modificat de JUG
Link către comentariu
Cristian Tanase

Ce treaba are r ul vs gti ? Nu s la aceeasi clasa :)) nici s3 :))

Jug : eu cu cuprele am ce am :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

Jantele le iau pentru ca imi plac la nebunie :)

Pai cand esti la o statie in spate si tipi sa imi ... ... ... In dsg ul tau cred si eu ca n ai nimic :)) tu vezi ca te bate type r de pe loc (ykr) :)))

Link către comentariu

Cam asa :D Ce sa facem daca patinam artistic.Dar Iulian,niciodata :D

Vorba lui Dan: "36milioane mai tarziu....si..nimic" :))

Pana atunci,te salut din mers :king:

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu
Cristian Tanase

Din mers ce faci ? Poate vrei sa zici ca ne salutam reciproc :)) vezi ca mai vreau o data! Singuri in masini! Hai la cp diseara!

Vreau sa te vad cum ii strici seara lui JUG :))

Rectific cum o sa iti stricam noi seara ... Astia cu revo... :))

Link către comentariu

As you wish.Insa diseara nu.

Si ar trebui sa te grabesti (sau grabiti),pt ca nu voi mai fi stage 1,prea curand

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu
Cristian Tanase

Te astept atunci :) sa ti o dau cu tot cu stage 2 ul tau :)) ahhh cat ma bucuri ca o sa patinezi 1-2-3 :))

Link către comentariu

N-ai reusit la stage 1,dar asa :)).

Cum ziceam.vorba lui dan se potriveste de minune :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

:)) am castigat 2-3 masini :D ptr un amarat de ihi e bine... O turbina care e mai mica decat o merdenea de la patiserie :)) e rusinos ca pe treapta 6 ihi sa egaleze un k04 of of of... :))

Link către comentariu

Nu prea.Mai rusinos e ca o masina de 310-320cp cu un cuplu imens,sa fie in spate pana la o anumita viteza (mare),apoi sa egaleze 294cp :))

p.s. Te-a durut?:))

Link către comentariu
Cristian Tanase

Nu mai face pe tine atata :)) ca pe 2 si 3 erai in spate destul :)) apoi pe 4 s a vazut k04 si pe 5 si 6 unde ai fost ? Mai e nevoie sa ti spun ca aveam un obez de 90 kg in masina? :))

Link către comentariu

Gresesti,.dar te las :)) Nu am zis ca am fost in fata tot timpul,esti incredibil :)). Dupa tr 4 te-am luat,pt ca atunci incepeam sa pun jos mai bine :D.Apoi pe 6 ai venit langa mine.

Uiti ca si 90kg au fost in plus la mine si a fost aceeasi chestie ? :))

Pe 5 am fost ceva in fata,apoi ai venit langa mine.

320cp vs 294,end of story ( si ce poveste pt unii) :))

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu
Cristian Tanase

Aoleooo mor :)) hai diseara ca filmez :)) sa vada lumea ce mincinos esti :)) apropo... Stii ca ala cu fr a zis ca ma batut ?:))

Masina mea are intre 310-315 cp CRED :)) si cand l ai pus pe obez la tine nu ne am dat decat 3 si 4 si iti cam taiase din elan cam repede.

Link către comentariu

Te cam oftici cu gti-ul tau vad :)).E rusinos sa accepti ca am fost egali,dupa vorbele "iti rup franele,ce omor iti iei de la gti,vai de cupra ta"? =)))

Eh,asta e.

3,4 a fost la tine poate,eu schimbasem deja tr 6,poti sa il intrebi pe dan,turatia,viteza etc :))

Bah cat te oftici.

Eu n-am de ce,pt ca am venit cu gandul ca iau bataie de la un "super" gti :)))

P.s. data viitoare,vino singur,sa nu te mai oftici :))

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu
Cristian Tanase

Din contra sunt mandru :D avand in vedere ca nu am k04. De pe loc ce s a intamplat ca nu mi aduc aminte ?:)) poate imi reimprospatezi memoria :))

Link către comentariu

AHAHAHA...eram curios cand o bagi pe aia de pe loc :)).

Patinez si stie orice posesor de fwd cu cauciucuri de strada,mult cuplu,ambreiaj oem (care nu iti permite sa abuzezi de el) ca patinezi in prostie :))).De pe loc esti tare..............................ca ai dsg :))

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu
Cristian Tanase

O sa ma duc la pbn sa comand o oglinda cu zoom ca sa pot sa ma uit dupa tine cand ne dam de pe loc :))

Si ti am mai zis cu dsg asta ! Hai sa facem schimb de masini sa vezi ca nu e asa usor sa pleci cu el :) s ar putea sa te bat cu cupra :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!