Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Cristian Tanase

Hai ma cinstitilor:)) corect era sa aibe rotile lui alea grele:))

Link către comentariu

Cristi am eu echivalentul lui cu roti grele si cu cutie manuala, poate ai o sansa :)

Link către comentariu

@Ciosmi: Evacuarea era la mine in portbagaj si ei doi cam egal eu plus evacuare cu eroare de 15-20 kg max

@Cristi: Jantele de vara pe 19 o sa fie mai usoare decat astea de iarna pe 17 :)). Daca vrei mai incercam si din a 2a 50 jantele de vara, admisie si presiunea de o am acum in turbo fara cut off :))

Pe strada inchisa evident.

Link către comentariu

Cristi, daca vrei directia mai responsiva, o poti face din vag-com. XDS tau de fabrica vine cu valoarea 0. La Scirocco R vine cu valoarea 2. Baietii din SUA sunt foarte incantati de aceasta "descoperire".

"In the ABS Module - Adaptation the XDS is set to 0 , after reading that the Scirocco R which is FWD and more powerfull than a stock GTI the setting is 2"

Cand ai chef de citit: http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=25039

Gasesti lucruri foarte interesante acolo

Modificat de TEFF
Link către comentariu
Cristian Tanase

Mersi stefan :) stiam asta:) dar nu am apucat sa incerc :) cu prima ocazie

Link către comentariu
Cristian Tanase

Astept sa mi pice de la DOAMNE DOAMNE de sus :)) poate mi pica unele de LOGAN :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

Bbs ch pe 18 si toyo r888 cel mai probabil:)

Joi imi vin si arcurile h&r

Link către comentariu

Asadar cand ploua mergi cu taxiul...:D

Nu mai bine iti iei niste Team Dynamics?! Sunt frumoase BBS-urile, dar sunt mult mai grele. Sunt la fel ca OEM.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!