Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

E prea mult ma un plus de 100-105 CP din stage II. Eu am 335 pe dyno fara admisie si cu stage II. cu admisia o sa am 345 poate, adica 75 peste stock. Cuplul e mare la TSI, stiu, dar tre' sa il poti pune pe asfalt, ceea ce la tine se intampla de pe final de a treia...Te si vad la vara cum cauti disperat anvelope si diferential. :D

Modificat de JUG
Link către comentariu

E prea mult ma un plus de 100-105 CP din stage II. Eu am 335 pe dyno fara admisie si cu stage II. cu admisia o sa am 345 poate, adica 75 peste stock. Cuplul e mare la TSI, stiu, dar tre' sa il poti pune pe asfalt, ceea ce la tine se intampla de pe final de a treia...Te si vad la vara cum cauti disperat anvelope si diferential. :D

La Skoda de am avut-o, tot TSI, la Stage 2 aveam 310hp si 500+Nm.

Link către comentariu
Cristian Tanase

Prietene andrei masina mea de pe loc patineaza a 1 a si putin a 2 a . A 3 a deloc. Iar din mers patineaza un pic a 2 a si deloc a 3 a:)

Link către comentariu

Cu 500+ NM acum...mi-e tare greu sa cred ca nu patineaza si a 3-a

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu

Si eu sunt de aceeasi parere, dar na, daca el zice...Poate ca si DSG-ul o limita intr-un fel cuplul.

Link către comentariu
Cristian Tanase

era dsg?

mie nu mi patineaza din cauza lsd ului ala mic si din cauza dsg ului ptr ca nu da socuri ca o manuala cand se schimba vitezele :)

iar daca accelerez cu a 2 a de la 5000 de ture iar nu patineaza :) patineaza doar cu a 2 a cand e in cuplu :)

Link către comentariu

Nu stiu daca la viteza aia conteaza diferentialul ala prea mult.. :) oricum conteaza mult anvelopele si suspensia..

Link către comentariu

Ajuta mult LSD-ul :) Si eu unul am vazut cum merge masina lui Cristi...sincer nu stiu pana unde patineaza, dar trage animalic :D Felicitari si aici maestre!

Link către comentariu

Schimba-le si ia-ti Okada. :))

Auzi, la frane nu faci si tu ceva? Ca te scot pe A2 si parca vad ca de la "130" te opresti la Constanta...

Link către comentariu

Sprijin aceasta intrebare. Nu de alta, dar parca as vrea niste frane de GTI la un pret decent...

Modificat de Rave
Link către comentariu
Cristian Tanase

franele deocamdata isi fac treaba bine :) o sa pun si frane :) probabil de R sau altceva mai bun :) vom vedea:) vineri seara ANDREI ?:D te prezinti?:D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!