Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

• 3 weeks later...
Posibil...Oricum nici gti uri nu au mai fost sub 12.9 la noi in Ro( cu k04).. In 2-3 sapt daca o sa fie uscat poate vin sa incerc si eu pe circuit cu voi..

Am inteles ca ai terminat masina... felicitari ! te asteptam pe circuit cum ai promis. Bafta

Link către comentariu
  • 1 month later...

Felicitari pentru masina domnule, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Salutari si din partea lui Alex Don, tare mica-i lumea asta! :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sa postezi news cand iti iei K04, da?! :))

Vad ca tine vremea cu tine, e prea multa zapada pe circuit ca sa ne putem intrevedea. :D

Link către comentariu
Cristian Tanase

cine a zis ca imi iau k04 ?:)) e ca dracu nu vezi....nu mai am rabdare...imi tremura piciorul drept :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

oricand alex :D doar sa fie uscat pe jos :) tre sa mai avem rabdare cam o luna asa :) SPER ! :))

cosmine cu tine nu vbesc ca esti prea slab cu cazanul ala de troaca :))

merci frumos. din pacate mai avem de asteptat.....conditiile nu sunt bune deloc ....

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!