Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Cristian Tanase

Ieiiii astazi imi iau masina !!!:D sunt curios cum a iesit si daca la service au reparat tot si n au stricat altceva:))

Link către comentariu
Cristian Tanase

:))) bai sincer trage la fel ca inainte:)) abia astept maine seara:) ce tre sa fac eu tre sa polisez farul stang si sa schimb folia de pe proiectorul stang. se cunosc ca s schimbate:) in rest e bine:) totul nou:D vii maine da?:)

Link către comentariu
Cristian Tanase

da:) asa e cel mai bine ca mai tre sa vorbesc cu kostas un pic sa mi bage vag com si sa mai iau un log:) eu cred ca ajung in jurul orei 10 sau 10.30. sper ca nu e tarziu:) intarzii pentru ca merg sa imi schimb uleiul si franele de pe spate:) vezi poate mai sunt amatori:)

Link către comentariu

Pentru mine nu conteaza ora asa de mult.

Vezi doar sa nu confunzi uleiul si placutele cu o evacuare turbo back, respectiv admisie de aer. La fel, sa nu confunde Costi log-urile cu softul Stage 2 :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

:))) nu nu :)) poate o sa il mai dau un pic pe + cu alta benzina sa vedem daca e vreo diferenta :) dar nu cred. suntem baieti sinceri :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

rezultatele pe circuit: din mers Gti cu diferenta nu stiu destul de mult peste 3 masini :) eu asa vedeam. iar de pe loc pe 400 de m golf r cu diferenta 1-2 masini cam pe acolo gti il prinde pe la 180 km/h

vreau sa vad cupra stage 2+ revo contra cupra wax:)

Link către comentariu
Cristian Tanase

am zis ca pe golf R nu l ajung pe 400 de metri am zis ca il ajung pe la 180 kmh. si daca vreun gti 5 cu k03 stage 2 sau stage 2+ bate golf R ul ala de pe loc pe 400 de metri numai merg in viata mea la evenimente dastea!

nu prind 180 km/h pe 400 de metri. 170 poate!

Link către comentariu

Deci, ca sa fim intelesi.. La o masina nu conteaza doar caii sau nm..conteaza muulte alte chestii..o suspensie buna, suportii motor, suporti cutie, (soft dsg), anvelope bune.. Tu generalizezi cand spui st2, te referi doar la motor, dar sunt muuulte piese si multe chestii care fac diferenta.. :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!