Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

salutare:) cred ca ar fi cazul sa imi prezint si eu masina, sunt nou pe forum deci daca gresesc pe undeva sa nu radeti:))

Am un Golf 6 GTI cu cutie dsg:) ce sa zic ca dotari pot spune ca le am aproape pe toate mai importante ar fi trapa electrica,farurile bi xexon adaptive, piele, park assist, scaune incalzite, oglinzi rabatabile electric si lista continua:)

Sunt foarte multumit de masina pana acum, o am aproape de 1 an de zile:) ce sa zic, astept provocari!!!:))))

Bafta tuturor!!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte multi km.E o masina de exceptie. Eu inca visez la una.

Pune poze sa se "delecteaza " si ochii nostrii.

Drive safe.

Link către comentariu

multumesc frumos baieti:) voi posta si poze cam intr o ora:) momentan sunt de pe telefon si nu pot posta poze:)

Link către comentariu

Chiar o legenda. Superbe pozele, foarte pro :emthup:. Complimenteaza masina foarte bine. Jantele sunt pe 17" Denver? Mai bune pentru confort in Bucuresti ;)

Farurile cu xenon arata :wub: , mie imi plac mult mai mult astea decat cele noi cu LED-uri.

Link către comentariu

multumesc frumos:) da, jantele sunt pe 17 deoarece nu mi am pus suspensia adaptiva si am optat ptr cea sport.acum sunt vopsite negre si arata parca mai bine zic eu:) in curand o sa mi iau oz-uri ultrallegera pe 18 si o sa arata si mai bine:)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Vrei sa mai umblii la aspect? eu as schimbat stopurile cu cele care vin acuma pe golf 6, cele cu led

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Vrei sa mai umblii la aspect? eu as schimbat stopurile cu cele care vin acuma pe golf 6, cele cu led

sigur k da:) urmeaza si stopurile cu led:) cand mi am luat o eu nu aparusera stopurile cu led:) multumesc frumos:)

Link către comentariu

Hai spune si cum e cu cainele ala :))

Si inca una buna... Citez: Nu mai fac dyno in viata mea. Cand am fost plecat afara m-am dat cu M3 E46 si eram cu botul in bara lui spate. Nu eram singur in masina dar el era singur. Cred ca am peste 280 de cai :))

Deci tinand cont ca stoc au iesit 229 de cai... cu soft are sigur peste 280 ;)

Bine te-am gasit si aici.

Asfalt uscat si zeci de mii de kilometri fara incidente iti doresc.

Te asteapta un A3 ;)

PS: In curand Revo Stage 3 ;) Stay tuned ... and then... Go Play!

Modificat de Kostas
Link către comentariu

ms kostas:)) vezi sa numai vbesti de curse pe aici ca ti dau astia ban:)) chiar daca esti imun:)) cu cainele cum sa fie...frumos...ieri am fost la casco 4300 euro devizul:)) imi schimba bara + grila + proiectoare+ radiator+ radiatoru cu freon+senzorii de parcare pe fata+ farul dreapta,scutul si inca numai stiu cate minuni,am retinut cam ce era m ai importat,aaa vasul de expansiune de la stergatoare... si cam atat:))

sa traiasca cine mi a pus softul pe masina si ne vedem sambata seara ca vin si eu:D

Bafta!

Link către comentariu

felicitari pentru masina! :) inca un GTI bifat :P

apropo de deviz....4300 de euro? sigur a fost caine si nu cal? :)) ce fel de caine...sau mai bine sa te intreb..cu ce viteza l-ai lovit? :P

drive safe!

Modificat de corad0
Link către comentariu

Intrasem pe A2, pana in 100 avea, doar ce plecasem din benzinaria MOL. Era un caine... care a traversat neregulamentar.

Link către comentariu

asa kostas :)) ms:) era un caine mai mare...dulau...aproape ca a dat cu capul in far... multumesc ptr aprecieri si sa te bucuri si tu de masina:)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos !!!

Masina este superba, merge exceptional, spun asta pentru ca am condus'o acum aprox. 1 an, eram interesat sa o cumpar. Ai luat'o de la o fata din Codlea,Brasov nu ?

Superba !

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!