Jump to content

Golf V 1.6

piny

Postare recomandată

Si folia.

Pai la cine a mai venit folia? :))

Du-o la bai,sa se refaca ;)

Husky zici !!! :icon_thumleft:

post-79990-0-77699700-1326310634_thumb.j

post-79990-0-75627600-1326310647_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• piny

48

• cogdao

9

• oldhit

7

• The_Ego

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca tot schimbi farurile pe casco, vorbeste la service sa iti comande modelul Hella Xenon Look , sunt aproape la aceeasi bani cu cele normale si arata foarte bine.

Link către comentariu

Schimba doar unu. O sa pun eu altele pana la urma oricum astea parca erau 2 brichete cu lanterna lipite de aripi,bine ca nu am mai dat si banii pe xenon ca urma peste cateva zile.

Link către comentariu

pai schimbi unul pe casco si unul din buzunarul tau ... cu asa oferta nu te mai intalnesti tu :D ...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Masina a revenit de la spa dupa o saptamana la PBN. Tin sa-i multumesc loganului care m-a plimbat pe durata asta :RO flag: .

Acum trebuie sa ma obisnuiesc fara crapatura din parbriz :lol: .

post-79990-0-30825400-1328372378_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

pana la urma cu ti-ai pus proiectoarele? cu ai facut...sunt interesat...de felul cum le-ai pus in fuctiune

Link către comentariu

Nu sunt legate de nimic,sunt doar de design. Cand o sa le montez o sa revin dar deocamdata astept sa se mai incalzeasca sa vopsesc si sa montez fusta de gti si tipsurile.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Te-am vazut azi pe panduri la 3jumate :D, ai trecut pe a doua eu stateam la coada pe banda a 3a :(

Link către comentariu

Ma duceam spre gara si vb la tel :)) ,eram bagat intr-o discutie aprinsa. :lol: .

Link către comentariu
  • 1 month later...

Dupa vreo 2 luni cat a stat pe balcon am reusit si eu sa vopsesc fusta si dupa ce m-am chinuit vreo 2 ore am si montat-o,sper cat mai repede sa-i pun si tipsurile.

post-79990-0-81033900-1336414477_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Semnalul este la locul lui nu am umblat la el,se aprinde in fundal. Dar m-am razgandit si le-am demontat deja. Le-am pus doar pe jumatate de far led langa led o sa vad maine cum se vede.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!