Jump to content

My Black Leon

Aleeex

Postare recomandată

Salut tuturor, dupa vreo 2 saptamani dupa ce am prins gustul Clubului Seat am zis sa imi prezint leutul si aici la vw ca doar suntem o familie mare si fericita :D

Povestea incepea prin noiembrie decembrie anu trecut cand ma hotarasem sa imi cumpar un leut dar greu foarte greu au mers cautarile prin germanica dar in februarie :D am pus ochii pe ea si in cateva zile era a mea :D

My little one:

- An Fabricatie: 2004

- Motor: 1600 cmc

- Carburant: Benzina

- Putere: 105 Magari pur sange

- Klimatronic

- Echiparea MAGMA: Elemente decorative Mercury(rama argintie de pe consola centrala + carcasa de la bord ) ~ Mersi Roger pentru info's :D

- Scaune Sport + Volan Piele

- Incalzire in scaune

- Proiectoare

- Full electric

post-96414-0-21840700-1315824823_thumb.j

post-96414-0-06690600-1315824824_thumb.j

post-96414-0-86954100-1315824824_thumb.j

post-96414-0-26087100-1315824880_thumb.j

Complicat cu pozele astea :)) ... si stiu ca lipsesc jantele de aliaj de 15' Monterrey de la modelul asta. Pozele sunt facute exact dupa ce am adus masina in tara, iar jantele le vandusem.

Modificari planificate:

1. Buza de Cupra

2. Jante

3. pleoape

4. Deocamdata ma gandesc doar! sa imi vopsesc capitonajul din plafon cu negru!

Ideiile sunt binevenite.

Link către comentariu

Foarte frumos leonu-ul. Sa il stapanesti sanatos. Daca plafonul nu are probleme nu prea are rost sa te bagi la el, eventual daca il vrei negru mai bine il tapitezi negru, nu stiu daca iese bine cu vopsea

Link către comentariu

Pe cine gasesc eu aici ... trebuie sa te gandesti intai daca ai de gand sa pastrezi masina si ce vrei de la ea mai exact ... daca ai trecut de stadiul asta incepe prin a-ti structura lista modificarilor pe trei mari categorii :

- Motor : fiind vorba de un 1.6 nu este cazul sa investesti la capitolul asta ci doar sa ai grija sa ii faci reviziile cum trebuie .

- Exterior : aici te poti juca putin ... nu ma pricep prea bine la seat-uri insa cu un kit Fr stiu cu siguranta ca i-ar sta foarte bine , jante seat mai mari , o folie decenta pe geamuri si daca esti tare de inima si o suspensie sport...

- Interior : plafon negru specificat de tine , cotiera fata originala , ...

Succes la modificari :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!