Jump to content

MK V

Radu_Alecs

Postare recomandată

de parca nu am stat destul cu masina prin service, e timpul sa o bag iar. in aceasta minunata seara am fost implicat intr-o "altercatie" cu lama unui utilaj de dezapezire, invingator iesind lama, evident. Oridinarul , ca nu pot sa il numesc altfel si-a continuat drumul ca si cand nimic nu s-a intamplat. Am retinut nr de inmatriculare a utilajului si un nr de telefon a taximetristului din spatele idiotului sa il am ca martor in procesul verbal ce va urma sa il completez maine.

Link către comentariu
  • Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radu_Alecs

121

• lucian_90tud

34

• cogdao

20

• Rave

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

de parca nu am stat destul cu masina prin service, e timpul sa o bag iar. in aceasta minunata seara am fost implicat intr-o "altercatie" cu lama unui utilaj de dezapezire, invingator iesind lama, evident. Oridinarul , ca nu pot sa il numesc altfel si-a continuat drumul ca si cand nimic nu s-a intamplat. Am retinut nr de inmatriculare a utilajului si un nr de telefon a taximetristului din spatele idiotului sa il am ca martor in procesul verbal ce va urma sa il completez maine.

WTF ... raspunsul primit de la politie...numarul de inmatriculare nu figureaza in baza lor de date. pot sa jur ca m-am uitat de 3 ori si nu cred ca l-am gresit

Link către comentariu

Poti afla firma care facea dezapezire si sa afli asa ce masina lucra in respectiva zona!

Link către comentariu

Poti afla firma care facea dezapezire si sa afli asa ce masina lucra in respectiva zona!

de asta se va ocupa organul de politie ca eu i-am ferit toate detaliile posibile si neposibile.sper sa isi faca treaba

Link către comentariu

Proiectoare galbene? :D

Banda de la grila de jos unde e? :P

we have a winner:))

banda nu am gasit-o decat la un pret astronomic, deci ma pot lipsi de ea.

Link către comentariu

Felicitari, arata bestial! Si eu am facut proiectoarele galbene, mi se pare ca au un efect senzational :)

Cauta ornamentul de jos din bara la dezmembrari, trebuie sa gasesti :P

Link către comentariu

Calin! Te rog spune-mi cu ce ai facut proiectoarele galbene? Vreau si eu mai ales ca am masina aurie.

Link către comentariu

Cu folie galbena cel mai probabil

Frumoasa masina, dar ....da pleoapele jos :D

Link către comentariu

Frumos :icon_cheesygrin: ...mai ale lupele...capacele mici de la spalatoarele faruri dc nu se aseaza asa bine?La mine au venit perfect :icon_confused:

Link către comentariu

Calin! Te rog spune-mi cu ce ai facut proiectoarele galbene? Vreau si eu mai ales ca am masina aurie.

sunt foliate proiectoarele.

Frumos :icon_cheesygrin: ...mai ale lupele...capacele mici de la spalatoarele faruri dc nu se aseaza asa bine?La mine au venit perfect :icon_confused:

nu stiu nici eu dc nu vin perfect...dar nici nu imi bat capul momentan

Link către comentariu
aurelian.paratu

cat te a costat masca de pe fata asa cum e in poza? si mai trebuie schimbat ceva la masina ca sa se potriveasca ?multumesc

Link către comentariu

cat te a costat masca de pe fata asa cum e in poza? si mai trebuie schimbat ceva la masina ca sa se potriveasca ?multumesc

te referi la toata bara + toate accesoriile de pe ea?

Link către comentariu

dap, plus dc ai mai schimbat altceva la masina la modul de prindere

am decupat din bara, din grila centrala si din suportii de far.

bara -cadou

fusta - 100 ron

bandouri + capacele spalator - 250ron

grile proiector + radiator - 100ron

proiectoare - 160ron

bandou + onament cromat - 180 ron

grila centrala -150 ron (second hand)

emblema vw -80ron

mai adugi transport,vopsiti si faci tu o idee cam la cat te ajunge

Link către comentariu

Nici la mine nu au stat din prima bine spalatoarele, dar pana la urma s-au asezat ele. Mai ales ca eu le-am dezactivat cu vag-comul si au ramas tot timpul pe pozitie.

Link către comentariu

Per total ok,cu minus pt pleoape care ascund parca lupa din far,si pentru cromul de plastic...mai bine luai grile simple de GT sau de r-line.

Iar buza de jos e un must.

Brgds

Link către comentariu

Vali, e bara de Jetta. Nu merg grile de GT, iar cele de R-line nu se aseaza chiar bine.

Link către comentariu

Arata dar ar trebui sa mergi pe crom sau negru lucios, acum ai grila mata emblema cromata si accesorii cromate. Alege un finisaj si foloseste-l peste tot, eu sunt pentru crom dar ar merge si negru lucios sau nergu mat.

Cat despre pleoape :emthdown: Dar e masina ta si noi doar ne dam cu parerea. Imi place ca totusi ai pus ceva munca in ea. :icon_thumleft:

Link către comentariu

pleoapele intradevar au rolul de a ascunde anumite defecte, altfel nu le puneam. Pozele le-am pus special ca voi sa va dati cu parerea, deci fara suparare.....criticati-ma:)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!