Jump to content

Golf 3 VR6

bangbus

Postare recomandată

Salutare tuturor !

Dupa ce am alergat cu aircooled u , uite c a venit vremea sa ne dam si cu varu sase !

Ce mi place la masina e faptul ca a fost bine intretinuta si fiind hidramata nu are km multi. Am o multime de idei cu ea, dar o sa le prezint pe parcurs.

Poze ...

post-50700-0-19923100-1315311896_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie!

Am cautat si eu mult timp un VR6 pe Passat dar nu am gasit nimic care sa ma satisfaca.

Poze!!! :wub:

Link către comentariu

Asta i pretul de platit pentru distractie, ca orice hobby. Masina are 164 000, ac, abs, trip, geamuri fata spate, inchidere cu alarma, jante 5x110 (parca...), frana pe disc fata spate.

Motor 128 kw, 2792 cmc.

post-50700-0-25745800-1315426644_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Interiorul e foarte bine dotat si arata OK. Ar arata si mai bine daca i-ai pune manerul de la torpedou (asa arata a delasare) si daca i-ai lua un casetofon negru cu lumini verzi sau unul de Passat B5 cu lumina pe verde... Ar arata mai in ton cu restul bordului. Ca sa ai MP3 la casetofonul original poti sa-ti pui un player ce emite pe fm

Link către comentariu
  • 1 month later...

Dom Maracine ... Frumos ca ai facut topic... Misto si masina , merge atat de bine incat nu iti dai seama ca e hidramata ...

Jantele vezi ca sunt 5x100 de la Golf 3 , Pana la golf4 inclusiv , dupa s-a trecut la 5x112 golf 5,6.

Felicitari si ne auzim/vedem curand

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!