Jump to content

carcasa termostat

caddy85
 Share

Postare recomandată

salutare.am si eu o mare problema si nu mai stiu ce sa mai fac,daca poate sa ma ajute si pe mine careva!am un golf 4 1.6 8valve benzina cod motor apf,problema e ca mi se incalzea greu apa cand am cumparat-o.am vrificat termostatul si erau rupte urechile din plastic care-l fixau,l-am inlocuit totul in regula pana cand am gasit urme de antigel sub masina,mi s-a fisurat carcasa termostatului,in partea de jos unde are un capac lipit din turnare(posibil capac de siguranta,cred),l-am lipit cu poxilina,a tinut cam un an si jumatate dupa care a inceput sa curga din nou,am pus unul nou aftermarket a tinut doua zile,mentionez k am scimbat si busonul vasului de expansiune,l-am lipit din nou pe cel vechi si a mai tinut cam 2 luni.a mai intalnit careva asa ceva?apa nu creste mai mult de 90,si nici nu face bule in vas.ast un rasp va rog,sunt disperat.multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E deformata carcasa termostatului,daca vrei sa scapi cumpara PE ORIGINAL flansa si termostatul.Indiferent cu ce o lipesti nu va tine..in locul respectiv sunt diferenta mari de temperatura.Ce anume ai lipit..trage un ochi la poze..

post-64586-0-37173000-1315243613_thumb.j

post-64586-0-48733100-1315243626_thumb.j

Link către comentariu

Eu am avut aceeasi problema si am schimbat termostatul. Al meu nu e pe carcasa ci e in spatele unei flanse in fata motorului sub admisie. O flansa asemanatoare cu carcasa termostatului tau am si eu unde imi este senzorul de temperatura G62. Am avut probleme cu ea ca facuse pori si curgea. Mai curgea si pe la O ring. Am luat una pe producator Meyle (ca asa am gasit atunci) cu O ring inclus, am pus-o sus si gata. Nici macar nu am mai pus silicon termorezistent. De atunci nu am avut nici o problema cu ea, acum apa se ridica la 90 si sta acolo, iar anigelul nu mai curge, e tot acolo in vas.

PS: Lipiturile nu tin (in general)... mai ales la presiunea aia.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

asta aveam de gand sa fac,dar mai vroiam sa aud niste pareri,e un pic cam scumpa si mi-e cam frica sa nu se comporte ca cea aftermarket.eu am lipit capacul de desubt,nu se vede in pozele tale,daca mai ai altele ai sa vezi k in partea de jos are capacul asta dreptunghiular care e cumva lipit din fabrica cu ceva,nu-mi pot da seama cu ce!flansa nu e deformata.problema mi-a aparut dupa ce am pus termostat nou.mi se pare cam mare temperatura de deschidere 105 grade.ast idei daca mai ai.ms mult.

Link către comentariu

stiu k nu tin lipiturile ,dar pana acum a fost cea mai buna solutie,carcasa cea noua pe producator a tinut cam 2 zile dupa care a inceput sa picure din nou,capacul acela pe la care picura e lipit cu ceva din fabricare,e un fel de siguranta,ce nu inteleg e de ce tot cedeaza,e vreun sistem de masurat presiunea din instalatie?ms mult

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!