Jump to content

Golf IV 1.6 16v

AdrianVAG

Postare recomandată

In sfarsit am reusit sa schimb distributia cu un kit Continental si la demontare am constatat cat de norocos am fost ca am ajuns la service in oane piece :icon_thumleft: Curelele erau mancate intr-un mare stil :blink: :blink:

Curatarea filtrului a fost simpla si spre marea mea uimire dupa ce am parcurs mai bine de 10k km nu avea cine stie ce depuneri :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

intamplareicon_sad.gif

Plec astazi din buzau si imi vine o idee sa alimentez in premiera pentru mine la rompetrol cu noua efix S.toate bune si frumoase nimic schimbat pe drum ajuns in Bucuresti pe colentina incepe fericirea.Masina trage greu tremura si se tureaza la fel de greu,scoate un sunet ciudat de parca cilindri au devenit brusc mai lenesi(sunet de 3 cilindri) sunetul alterneaza cu cel normal si tot asa.Cand accelerez imi da in nas zguduie scoate sunete ciudate.

Ajung in parcare o las 10 minute apoi iar plec.Si mai rau,pare ca merge in 3 cilindri e groaznic tremura zguduie etc etc.

Precizari: Distributie schimbata in urma cu 1 saptamana,filtru curatat cu kit de curatare si cel mai important->niciun martor aprins in bord

Daca isi da cineva seama ce poate avea?

Link către comentariu

asa ma gandeam si eu..faza nasoala e ca nu prea pot rezolva problema fara o diagnoza si nu stiu daca ma ajuta careva in bucuresti trebuie sa ajung acasa la buzau..si sa merg 100 de km cand in 4 cand in 3 cilindri ma gandesc ca nu prea ar fi tocmai ok...

Link către comentariu

la AUS e o singura bobina.

probabil,o fisa,care fura curent,ma gandesc.....bujie,cam greu,pt ca in mers,la turatii mari,se usuca si isi face treaba.

in Bucuresti,colegul Al Bundy te poate ajuta cu o diagnoza.

in sectiunea prestari servicii,gasesti topicul lui.nu am putut da copy/paste.

bafta.

Link către comentariu

salut, tare masina, jantele sunt o pata de culoare, apropos de problema de mai sus posibil sa fie si benzina bat-o vina, si eu mai patesc asa, baga o benzina cu cifra octanica mai mare si trece

Link către comentariu

desi mi-ar placea sa cred ca e benzina,sigur e o problema electrica..cad de proasta sa fie benzina sa faca asa..Cat despre cifra octanica nu am cum sa bag mai mare ca deja e de 100:))

Link către comentariu
  • 1 month later...

salut!

dupa saptamani bune de "hibernare" revin cu un mic update:

-demontat guri de ventilatie si vopsit rama in negru lucios

-reparat on/off ventilatie centrala

salut!

dupa saptamani bune de "hibernare" revin cu un mic update:

-demontat guri de ventilatie si vopsit rama in negru lucios

-reparat on/off ventilatie centrala

post-93284-0-23671400-1359543877_thumb.j

post-93284-0-38002300-1359543887_thumb.j

post-93284-0-55841800-1359543898_thumb.j

post-93284-0-67230900-1359543906_thumb.j

Link către comentariu

vopsitul gurilor de ventilatie e ok de la distanta. de aproape se vede naspa in zona pictogramelor :(

Link către comentariu

dacă o mai ții așa s. ar putea sa nu mai ai ce salva :-( ramele nu trebuie sa luceasca ca dau impresia de ieftineala, iar cu jantele sa-mi fie de iertare dar... Nu au nici o treaba culorile alea cu caroseria:-( de curiozitate dacă vrei sa îmi zici bineînțeles, cam ce vârstă ai? :-)

s1 cm10 jellybean

Modificat de Mr VW
Link către comentariu

Masina nu a mai fost "plimbata" de cand s-a constatat problema,am facut o diagnoza si ureaza sa fie rezolvata.

@muale tot ce se vede vopsea in zona pictogramelor va disparea trust me;) o sa revin cu poze saptamana viitoare sa scap de sesiune:D

@mr VW iti respect parerile dar asta nu inseamna ca sunt si de acord cu ele:) jantele vor ramane cu culoarea curenta plus sticker bomb pe partea dreapta plus bineinteles un drop de 4-5 cm iar in functie de rezultatul final se va schimba si culoarea.Cat despre partea cu lucitul da-mi voie sa te contrazic,sunt multe masini acum care au adoptat asta pentru ornamentele de bord inclusiv golf 7 si ma indoiesc ca toate sunt sau vor sa fie "ieftenele" cum zici tu;)

o zi buna !

Link către comentariu

nu prea imi dau seama cum sa rezolvi...vopsesti tot si dispar acele pictograme (bine ca nu le ai si luminate ca la Bora), fie maschezi cu un patratel mic si vopsesti in jur - se vede urat.

cand le faci sa imi explici secretul ;). eu vreau sa vopsesc rama de clima si manerele usilor, scrumierele

Link către comentariu

este vreo diferenta cum au fost si cum le-ai vopsit?cam asa sunt si ale mele..nu stiu sigur

oricum au iesit foarte bine :icon_thumleft:

Link către comentariu

pai partea cu "lucitul "e diferita zic:D mersi o sa fiu 100 la suta multumit cand rezolv cu pictogramele:D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

revin cu un update referitor la problema cu motorul.Nu este de vina nicio bobina si din pacate toti dau din umeri.

Erorile care apar la diagnoza sunt:

-eroare senzor presiune admisie
-eroare/scurt circuit injectorul 4

S-a verificat cablajele sunt ok fara scurturi, s-a inversat injectorul 4 cu 3 sa se vada daca se muta eroarea pe 3 si nu s-a mutat..Daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut! In sfarsit am reusit sa "dau de cap" problemei cu ajutorul unui mecanic(care merita sa i se spuna asa) de care am reusit sa dau intamplator.Omul mi-a zis din start clar si raspicat  ca problema vine de la bobina si fise chiar daca diagnoza arata altceva.SI mare dreptate a avut,acum ma pot bucura si eu de masina. :icon_thumleft:

Asadar daca aveti vreodata o problema gen missfire,motorul merge in 3 etc merita sa verificati si aprinderea(bobina fise bujii) chiar daca poate diagnoza arata altceva.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

N-am mai postat de mult asa ca revin cu ce s-a mai lucrat.

-Jante revopsite coucou grey vw phaeton+cauciucuri 205/45 17 +capace oglinzi

-Reglabila ta-technix pentru ca ne era rau de inaltime :)

-anulare stergator spate si inlocuit cu dop negru

post-93284-0-11130700-1374096791_thumb.j

post-93284-0-14262700-1374096798_thumb.j

post-93284-0-81744700-1374096803_thumb.j

post-93284-0-38272700-1374096813_thumb.j

post-93284-0-53802900-1374096819_thumb.j

post-93284-0-44134200-1374096826_thumb.j

post-93284-0-76793700-1374096833_thumb.j

Link către comentariu

arata ff bine jantele vopsite. pana la urma cum de te-ai hotarat sa le schimbi culoarea :)

cu cat ai lasat-o mai jos cu noua suspensie?

bafta in continuare !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!