Jump to content

Golf IV 1.6 16v

AdrianVAG

Postare recomandată

salutare tuturor! Mi-am achizitionat de curand un golf 4 benzina 16v 105 caluti.Ca prim post nu pot spune decat ca masina se comporta ireprosabil si cere cu insistenta atentie asa ca m-am gandit sa incep cu interiorul si niste jante deocamdata.Voi reveni cu poze,o zi buna sa aveti! :Driver:

Modificat de AdrianVAG
Link către comentariu

as vrea sa achizitionez difuzoare dar n usunt sigur daca se potrivesc ca dimensiune.are cineva idee ce diametru ar trebui sa aiba difuzoarele pentru golf 4 fara-spate?

Link către comentariu

frumoasa masina. ce jante vrei sa ii pui ?

diametrul boxelor din usi e 16.5. asa gasesti si in magazin. dar daca nu ai deloc ar trebuii sa cumperi si distantiere.

Modificat de RazvanBlade
Link către comentariu

jante cred ca o sa iau de pe variantul lui tata:P pentru ca deocamdata strang dineros pentru niste work kai albe.Jantele pe care mi le pun acum sunt de serie borbet route 66 si o sa le vopsesc albe :icon_bounce:

post-93284-0-04067600-1315991243_thumb.j

Link către comentariu

pai sa-ti traiasca ''copilasul' si pune-ti jantele tatalui tau ca arata bine pe golf 4....si eu le am la fel :icon_redface: si nu le-as da pe nimic in lume...

Link către comentariu

pai sa-ti traiasca ''copilasul' si pune-ti jantele tatalui tau ca arata bine pe golf 4....si eu le am la fel :icon_redface: si nu le-as da pe nimic in lume...

asa ziceam si eu pentru inceput:d mersi revin cu poze

Link către comentariu
  • 7 months later...

primavara vine mici adaugiri:)

-Jante borbet route 66 16'

-Filtru aer sport k&n

-scos catalizator si inlocuit cu teava

-toba finala sport carub japan style

Pe viitor sa speram o bara fata/spate clean si suspensie sport reglabila+ cauciucuri mai "slabe" 50 sau chiar 45:d,si ma gandesc la un volan in 3 spite daca nu il voi imbraca pe asta in piele:-?

ps:sunt interesat de cd player original golf 4 daca ma poate ajuta cineva:D

POZE:

post-93284-0-24139800-1335093647_thumb.j

post-93284-0-71587300-1335093655_thumb.j

post-93284-0-44052100-1335093662_thumb.j

post-93284-0-70189500-1335093672_thumb.j

post-93284-0-38116400-1335093681_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 months later...

Frumoasa masina... Te-am vazut prin oras si arata super bine masina... Felicitari

Link către comentariu

mersi:) ar fi frumos sa ne mai intalnim si noi buzoienii din cand in cand la o vorba ma gandesc...Apropo daca are cineva pe la el stickere cu vwforum sau stie unde se mai poate face in buzau as fi profund recunoscator :icon_bounce:

Link către comentariu
  • 3 months later...

update: Masina a primit jante pe 17 Dezent T si cu anvelope fata:dunlop sport 205/45 17 si spate:pirelli pzero 205/45 17,si e nerabdatoare sa primeasca si reglabila :icon_bounce: .As vrea sa le revopsesc albe.pareri?

s-a mai lucrat la manere interior,ornamente consola centrala iar in viitorul apropiat se va reconditiona ornamentul din jurul schimbatorului si ornamentele gurilor de ventilatie.

post-93284-0-94009300-1349610125_thumb.j

Link către comentariu

Albe cred ca ar arata frumos daca ar avea mai multe spite. In locul tau as merge pe argintiu. ;)

Link către comentariu
costyserbanescu

salut arata foarte bine masina cu exceptia ploapelor nu dau bine , strica tot aspectul masinii . in legatura cu jantele daca nu vrei sa le vopsesti ai putea sa vopsesti oglinzile in culoarea jantelor ca sa arate mai bine ;) . o seara buna

Link către comentariu

salut.frumoasa masina,frumoase upgrade-urile care le-ai facut.

imi plac jantele,ii dau un aer sportiv,as zice sa incerci in photosop sa vezi cum dau culorile pe ele(eu unul,le-as incerca un gri antracit,griul sobolan)

cum se comporta cu catalizatorul scos,toba sport si K&N?e mai fasneata?K&N de care ai,panel sau conic?

Link către comentariu

salut.frumoasa masina,frumoase upgrade-urile care le-ai facut.

imi plac jantele,ii dau un aer sportiv,as zice sa incerci in photosop sa vezi cum dau culorile pe ele(eu unul,le-as incerca un gri antracit,griul sobolan)

cum se comporta cu catalizatorul scos,toba sport si K&N?e mai fasneata?K&N de care ai,panel sau conic?

filtru este panel.voi trece la conic dupa ce ii fac bad boy.de msicat e ok se simte diferenta dar nu de speriat,o masina de plimbare care sincer ma face fericit(sunet:x).

-in photoshop am incercat mai mutle culori de la rosu,galben,portocaliu,mustar gen impreza pana la alb.Alb pare cel mai ok dar deocamdata raman pe culoarea asta chiar daca multora nu le place in contrast cu masina :icon_bounce:

Update:astazi a primit cateva stickere.Admit ca sunt prea mari si poate pozitionarea lor nu este una tocmai buna dar..am incercat si eu :icon_bounce:

+ niste smd-uri pentru pozitii

post-93284-0-13757900-1349815133_thumb.j

post-93284-0-79150700-1349815729_thumb.j

Modificat de AdrianVAG
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!