Jump to content

Jetta 2011 1.4 TSI 160CP

Victor206

Postare recomandată

Lansarea initiala a modelului Jetta a fost in America si este cel mai bine vandut model european in SUA.

Arata foarte bine si cred ca face banii avand in vedere ca primesti un oarecare passat cu o calitate a fabricatiei peste medie.

Sa o stapanesti sanatos! Foarte misto motorizarea..

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

Poti sa pui, te rog, mai multe poze cu interiorul? A mea e tot HL cu optionalele tot cam pe-acolo doar ca e 2.0 tdi 140 de cai.

A...si nu a venit inca :)

Asa ca mi-ar placea sa vad mai multe poze reale cu bordul, volanul, ceasurile, etc. Ca de cautat pe net m-am saturat :)

Multumesc

Modificat de Jetta20tdiHLDSG6
Link către comentariu

salut.poti sa-mi spui te rog daca ai reusit sa te conectezi cu telefonul la bluetooth-ul masinii? stie cineva unde anume trebuie intrat cu vag-com ca sa dezactivezi avertizarea pentru centura pentru fiecare loc in parte?

Link către comentariu
  • 4 months later...

Ionut cam 12 imi consuma in oras. Tie cat iti consuma?

Sunt plecat pe mare si nu pot pune poze, sorry.

Anged nu am optiunea de telefon, deci nu stiu ce sa-ti raspund.

Ce pot sa spun este ca recomand aceasta motorizare celor care sunt interesati, atata timp cat consumul nu este o problema. In afara consuma de la 6.5 la 7 depinde cat de sportiv mergi. Nu mi se pare mult.

Am cam 5000km la bord pana acuma fara probleme, inafara de faptul ca am gasit zgarieturi pe ea in parcare, 4 zgarieturi intentionate si una pe bara din spate dreapta neintentionat, plus o zgarietura mica de la cineva care a deschis portiera exact in a mea. Ce sa-i faci, mereu se intampla din astea, de-ar fi toata lumea cum trebuie ce bine ar fi.

Link către comentariu

Cam multicel 12 insa avand in vedere ca are 1500 kg din cate am inteles e ok. Binevoitori am si eu la mine in parcare cu deschisu usii la masina si direct in aripa mea. Am vreo 15 lovituri asa de la o cucoana de langa mine. Am vorbit cu ea insa nimic la fel deschide usa de parca nu are nici o masina in jur. Poate ne vedem la o intalnire prin Constanta.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Deocamdata ai doar 5k km,se va mai lasa motorul si o sa pape pana in 10.

Brgds

Link către comentariu

Cand vin din voiaj ne vedem la o intalnire cu cea mai mare placere.

Ar fi bine sa scada la 10. Asta cam la cati km se intampla?

Link către comentariu

Imi place mult masina, sa te poarte multi km fara probleme, mai pune ceva poze cu interiorul.In legatura cu consumul mai putin dupa nu stiu cati km, eu unul nu am observat asa ceva la mine :dry:

Modificat de tytel
Link către comentariu

Multumesc tytel. Din pacate nu am posibilitatea sa pun poze deocamdata. La vara cand voi veni acasa o sa pun poze. Am de gand sa fac un tur al Romaniei, o transalpina ceva, urmeaza sa imi fac un traseu. Deabia astept.

Numai bine.

Link către comentariu

Merge amandoua sa le faci si transalpina si transfagarasanu. Eu le-am facut si e superb insa sa prinzi o zi fara nori si ceata.

Vezi ca am postat poze la mine cum e si pe unu si pe altu.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Este un model mult mai frumos decat noul passat. Consumul o sa m-ai scada,dar sa nu te iei dupa ce arata CB,cel putin la mine minte...eu calculez consumul dupa reteta clasica: plin-plin.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut, si mie imi ia cam 12 acum dupa 5mii km, ma cam speriasem si credeam ca am o problema pt ca peste tot auzisem de "pana in 10". Bafta

Link către comentariu

asta cu pana in 10, pana in 15 tine si de piciorul soferului

un mers care poate parea normal pentru unii, altii il considera sportivitate maxima ;)

si invers ceea ce unii considera normal e de fapt subturat grav si mers la mexim de economie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!