Jump to content

Jetta 2011 1.4 TSI 160CP

Victor206

Postare recomandată

In sfarsit dupa 4 luni de asteptare in care am citit tot forumul pentru a vedea cam cum o sa se comporte masina mea :), a venit. Mi se pare o masina extraordinara tinand cont si de faptul ca am condus pana acuma doar masina lu taicamiu, un cielo.

Este model High Line cu ceva optionale care sunt acestea:

- climatronic cu doua zone

- alarma Plus

- Coming Home - Leaving Home

- senzor de ploaie

- oglinda interioara anti orbire

- RCD 510 ( 8 incinte acustice si conector multimedia )

- privacy glass

- park pilot

- pachet iarna ( scaune incalzite, duze ptr spalare parbriz incalzite

Si cam atat. Masina este neagra metalizat Black Pearl Effect . Jante pe 16 Atlanta. Si anvelopele Pirelli P7 205/55/16.

Ii fac si niste poze in curand si o sa le pun.

post-88783-0-96799600-1315141884_thumb.j

post-88783-0-94668300-1315141891_thumb.j

post-88783-0-42726800-1315141896_thumb.j

post-88783-0-27281500-1315141900_thumb.j

post-88783-0-49327700-1315141904_thumb.j

post-88783-0-83335200-1315141908_thumb.j

post-88783-0-47901100-1315141913_thumb.j

post-88783-0-06388900-1315141918_thumb.j

post-88783-0-09580800-1315141923_thumb.j

Modificat de Victor206
Link către comentariu

Arata foarte bine! :biggrin:

Sa o stapanesti sanatos! Ceva impresii despre motor? Ce indice de viteza au anvelopele?(a mea a venit cu hankook ventus prime 2)

Modificat de Baboon
Link către comentariu

Salut. M-am cam chinuit sa pun pozele cand colo era foarte usor sa le pui :). Impresii despre motor la momentul de fata, doar ca e foarte silentios si daca vrei sa ii 'dai' se cam duce asa :). Deocamdata ma abtin cu rodajul asta, are doar 60 de km la bord.

Indicele de viteza la P7 este H 210km/h.

Acuma deabia astept sa ies afara la o plimbare si asta o sa si fac si revin cu impresii si consumuri :).

Link către comentariu

Ciudat indicele ala de viteza,tinand cont ca masina ta are viteza maxima 221km/h :huh: . Ale mele au indice V 240km/h,cu toate ca viteza maxima a masinii este 210 km/h :scratch:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos !! MULTI km sa faci cu ea , ai ales o masina deosebita .. Eu am 2.0 TDI si merge super , am deja aproape 15000 km si trebuie sa fac revizia..SINGURUL '' defect '' daca pot spune asa , este cam saltareata pe soselele noastre asta pt ca are doar 1500 kg Am fost an concediu cu ea la greci , si acolo pt ca sunt alte sosele , dar si cu putina greutate ( 4 pers )alta viata la condus .. :Driver:

Link către comentariu

pffff...superba. Ce ostentativ scrie pe ea TSI cu rosu. :icon_cool: Multi km fara probleme iti doresc :Driver:

Link către comentariu

Super makineta!

Spor la facut km!!! :icon_thumright:

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Super masinuta sa stii iar motorizarea este bestiala!!! Arata foarte bine noua jetta, iar aceasta motorizare este o bijuterie inginereasca. Eu sunt supermultumit si de varianta 122CP(fara compresor) al acestei motorizari atat la performante cat si de consum(dupa 23 000 km efectuati in 14 luni). Recent m-am intors dintr-un concediu in strainatate unde am facut peste 3500 km cu viteze mari si foarte mari si a facut fata cu brio motorizarea. Consumul la prima vedere mi se pare foarte mare fata de a mea, dar trebuie tinut in cont ca o sa-ti scada prima data dupa primii 1500 km si dupa acea dupa primii 10 000km iarasi o sa ai o scadere destul de vizibila(cel putin la mine asa s-a intamplat). Te sfatuiesc sa-i dai benzina mai buna si nu o sa ai probleme cu motorul.

Iti doresc toate cele bune cu superba ta masina, multi km fara evenimente neplacute, numai bine!!!! :Driver: :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc de urari. Masina pana acuma se comporta excelent am facut vreo 50 de km cu ea prin oras si consumul arata pe computerul de bord 11,8, trafic si mai aglomerat si seara un pic mai liber. Benzina o sa ii bag numai de 99 si 100, cand am luat-o am bagat Mol Evo ca era langa reprezentanta, dar cred ca o sa raman la benzina de la OMV de 100. Voi ce folositi?

Peste 1 saptamana o sa o iau si la un drum lung sa vad cum se comporta.

Si vreau sa cumpar covorase din cauciuc originale ca mi-au dat covorase textile si nu prea imi plac astea, si niste aparatori de praguri ca mereu las urme acolo :), si binenteles trebuie sa cumpar anvelope de iarna.

Cam atat deocamdata.

Link către comentariu

Personal folosesc cu succes numai petrom 99.daca ii dai ce trebuie,o sa te tina mult si bine.

Imi place masinuta ta.

Brgds

Link către comentariu

Si eu folosesc tot Petrom 99+ si pana acum se comporta foarte bine motorul cu aceasta benzina. Bineinteles cand am probat Alto101 de la Rompetrol parca am simtit un pic de putere in plus, dar sunt de parere ca pentru mersul in zilele de lucru (si nu un track day ceva) este foarte bun si Petrom 99 si din cauza pretului totusi mai prietenos un picut.

Link către comentariu

Salut. M-am cam chinuit sa pun pozele cand colo era foarte usor sa le pui :). Impresii despre motor la momentul de fata, doar ca e foarte silentios si daca vrei sa ii 'dai' se cam duce asa :). Deocamdata ma abtin cu rodajul asta, are doar 60 de km la bord.

Indicele de viteza la P7 este H 210km/h.

Acuma deabia astept sa ies afara la o plimbare si asta o sa si fac si revin cu impresii si consumuri :).

Felicitari

Ciudat, ca a mea are tot P7 dar cu indice V (240)

Link către comentariu

Da asa este are indicele V (240) si a mea. Masina a costat un pic mai mult de 20 de mi cu tichete.

Ma enerveaza alarma cand nu iti pui centura, stie cineva cum scap de ea ?

Inca nu m-am indurat sa citesc manualul, dar o sa ma apuc sa il citesc poate gasesc ceva interesant prin el.

Azi am mers vreo 30 de km si consumul a fost in jur de 13,8 pe computerul de bord.

Link către comentariu

la problema cu bipaitul de la centura ai 2 variante:

1 (hard) - cumperi de la "baieti" la semafoare (vitan spre ex, dar nu numai) capete de centura, le pozitionezi in locasul centurii si gata ai scapat (cand vrei sa iti pui centura o conectezi pe noul cap)

2 (soft) - cauti un coleg de pe forum cu laptop + interfata vagcom si il rogi sa iti dezactiveze bipaitul enervant (eu am facut treaba asta cu userul AlBundy, un baiat de nota 25, pe langa bipait mi-a mai activat / dezactivat diverse alte functii)

bafta

Link către comentariu

Azi am spalat masina si am observat o umflatura mica pe capota, chiar in locul unde se baga fierul ala de sustinere a capotei.

Voi ati patit asa ceva? Nu vi se para ca fierul ala e cam subtire si se cam indoaie ? Daca da un vant in timp ce ridici capota nu tine.

In fine noi sa fim sanatosi. Nu stiu ce se poate face la umflatura aia mica, o sa sun la reprezentanta maine.

Link către comentariu

fa-i o poza in soare astfel incat sa se vada umflatura. Sunt curios si eu despre ce e vorba. Ar fi trist sa trebuiasca vopsita inca de pe acum.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos. Cat despre ce ziceai cu umflatura... ai fier d-ala pe care-l proptesti dupa ridicarea capotei, au scos pistoanele alea care ridicau singure capota?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!