Jump to content

Golf 6

dr_dumi

Postare recomandată

A sosit vremea sa imi postez si eu masina pe forum. Am achizitionat-o acum 2 saptamani, dupa care am plecat in concediu si nu am mai avut timp de prezentarea ei.

Sunt al doilea proprietar, masina a fost luata de la noi si in prezent are 51000 km. Nu are cine stie ce dotari insa suficiente pt ce imi trebuie mie. Am luat-o strict pt mersul in capitala si ce ar mai fi pe ici si colo in mini vacante. Se comporta foarte bine la drum, am fost cu ea saptamana trecuta pana in Grecia si nu mi-a lasat nici un repros.

Ca dotari, e cam cheala sa zic asa. Asta poate si pt ca inainte am avut un 535 full. Insa senzatia lasata de Golf este una foarte buna.

Pun niste poze si pe parcurs am sa va mai zic cate una, alta. :)

post-27731-0-87960300-1315127696_thumb.j

post-27731-0-37786100-1315127709_thumb.j

post-27731-0-56149500-1315127720_thumb.j

post-27731-0-00551000-1315127725_thumb.j

post-27731-0-94907700-1315127732_thumb.j

Link către comentariu

Foarte faina masina si gri e o culoare faina, nu se vede nici prafu una doua. Totusi cam ce dotari ai asa pe masina?

Km multi fara incidente. :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte frumoasaicon_thumright.gif. Sa te poarte cat mai multi km fara probleme de vreun fel. Daca vii de pe seria 5 full pe un golf trendline e normal sa ti se pare o diferenta mare.

Motor nepretentios care are fiabilitate buna. De curiozitate ce consum ai avut pe traseu?

Imi place culoarea argintie pe golf, ii scoate in evidenta formelelaugh.gif

Ceva modificari pe viitor ai in plan?biggrin.gif

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

Stiam ca te mai "vazusem" pe undeva (BMWClub), dar nu stiam unde. Acum am inteles, mai ales ca mi-am amintit ca ai zis ca iti iei Golf. Destul de abrupta trecerea de la E60 la MK6 TrendLine, dar e o masina bine inchegata si relativ ok. Sa o stapanesti sanatos! :Driver:

Ma gandesc ca probabil 535-ul, nealergat (da, sigur, de parca-ar putea cineva), ti-ar fi consumat aproape la fel pana in Grecia. Ma insel !? :lol:

@robi_zet: i lol'd :D

Modificat de mike.
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,e foarte frumoasa.

Sunt curios,de ce ai facut trecerea asta,de la e60 la G6?Multi ar face-o invers,subsemnatul inclusiv...

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri. Intr-adevar culoarea este super dpdv al jegului. Am spalat-o ieri dupa 10 zile doar pt a curata bara de insecte si pt a face un refresh la interior. Legat de consum, afara am avut in jur de 6% iar in bucuresti am maxim 10 minim 8.

Motivul schimbului a fost ca imi trebuia o masinuta mica pt oras fiabila si la costuri de intretinere minime, lucru care nu pot sa spun de 535. Bmw-ul lua undeva in jur de 18-20% in Bucuresti. Cu acest golf am redus consumul la jumate. Basca ca bmw-ul se apropia de 200000 km.

Ca dotari la golf nu prea am. Sa enumar cateva: dublu climatronic, mp3, 4 geamuri electrice, proiectoare "adaptive" si cam asta ar fi.

Planuri de viitor cu ea nu stiu exact, masina va ramane prietenei mele, desi nu cred ca o va multumi, pasiunea ei ramane pt seria 5, probabil ca golf-ul va fi masina de oras iar ce s-o intmpla in viitor om vedea.

In mare as vrea sa ii schimb faruri, stopuri de gti bara fata si eventual sa ii pun niste jante, sa las astea pt iarna.

Una peste alta sunt foarte multumit de masina, mai putin de o chestie cu un tremurat la relanti care ma irita dar poate ii dau de cap si la aia.

Link către comentariu

Consumul e unul nesperat de bun in oras, dupa parerea meaicon_thumright.gif. Din pacate vine toamna si lumea a cam terminat concediile asa ca s-ar putea sa sara de 11 cu AC on, la orele de varf ale capitaleilaugh.gif

Link către comentariu

Pai dimineata ajung ok la munca. Seara in schimb daca plec la 6 cand se termina programul e jale. De multe ori prefer sa mai stau pe la munca si sa plec pe la 7 jumate 8..

Adineaori am schimbat filtru de benzina si am descoperit ca bidonul de la lichidul de parbriz pierdea lichid. Baiatul de la service de aici l-a remediat sa speram ca nu mai curge pe viitor.

https://picasaweb.google.com/106918297749857851774/Diverse02?authkey=Gv1sRgCMn3wK20yYfuQQ

Ma gamdesc sa schomb benzina, sa bag ceva mai bun decat de 95, voi ce bagati?

Modificat de dr_dumi
Link către comentariu

Nu cred ca are rost sa bagi ceva mai bun (=benzina mai scumpa) in MPi. E drept, la motoare turbo trebuie minim CO 98, dar altfel nu se justifica.

Modificat de mike.
Link către comentariu

Unul din avantajele motoarelor aspiratelaugh.gif. Merge f bine cu 95, dar incearca si un plin de 98, poate simti vreo diferenta. Eu in 90% din cazuri fac plinul de la Mol cu Evo.

offtopic.gifTe-ar interesa niste stopuri de highline sau cum veneau si pe GTi inainte sa fie pe led ?

Link către comentariu

Tremuratul acela de care spuneai ca te deranjeaza sa stii ca este specific acestui motor si nu are absolut nici o problema. La inceput si eu ma intrebam de ce tremura asa, dar dupa ce am citit topicul dedicat acestui motor m-am convins ca asa este el conceput. Acum m-am obisnuit cu el si nu ma mai deranjeaza, plus de asta este un motor foarte fiabil, eu am aproape 90.000 km si nu am avut nici o problema cu el.

Link către comentariu

Probabil cu timpul am sa ma obisnuiesc si eu..

Urmatoarea intrebare ar fi asa: nu am volan cu comenzi si tare mult as vrea unul. Am vazut ca preturile sunt undeva intre 120-150 euro pt unul. Eu deocamdata nu am comenzi la volanul actual. Daca voi achizitiona unul cu comenzi, vor functiona? Totodata am vazut ca mai toate vin fara Airbag, merge sa folosesc Airbag-ul din actualul volan in cel nou cu comenzi? (asta in cazul in care ar merge butoanele, altfel nu prea ii vad rostul)

Link către comentariu

Trebuie schimbat si calculatorul, nu e asa simplu, dar pretul nu este unul prea mare.

btw, ai PMicon_thumright.gif

Link către comentariu

Pare bataile dr cap dca trebuie sa schimb si cb-ul. Ma asteptam la ceva more plug and play..

Am fost azi noapte pana in bv cu niste treaba, si la intoarcere m-a oprit politia cum ca mergeam doar cu un singur proiector aprins... Gizas, astia chiar nu sunt la curent cu una alta..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare, negasind un topic anume ma gandeam sa adresez aici niste intrebari. De fapt e doar una:

Ce sonorizare recomandati pt aceasta masina? Si cand spun asta ma refer la un subwoofer si la o statie. Avand in vedere ca e o masina de tip hatchback difera un pic fata de ce am avut anterior pe sedan.

Nu caut ceva sa ma scoata afara din masina insa ceva ce da bine. Voi cei care ati optat pt una sau alta, impartasiti si cu mine :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Culoarea e criminala si mai ales foarte buna pentru Romania. Daca nu imi luam masina din stock asta era culoarea pe care as fi aleso si eu.

Link către comentariu

Felicitari si sa te bucuri de ea muuulti ani!!

Eu am doua intrebari:

1. Ce nuanta de gri este? Cumva Silver Leaf, ce cu tenta de bej? Din poze asa pare.

2. In echiparea TL manerele usilor si capacele oglinzilor sunt negre, sau exista ca optiune sa comanzi manerele si capacele in culoarea caroseriei. La tine vad ca manerele sunt negre, dar capacele oglinzilor sunt vopsite. Le-ai vopsit pe cele din urma??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!