Jump to content

Golf 5 1.9 TDI 05 CP 2007 6 trepte

Serban87

Postare recomandată

salut. am cumparat saptamana aceasta un golf 5 si sunt interesat ce pareri aveti despre motor.

Link către comentariu

Nu cred ca mai deschideai un topic aiurea daca si citeai ce scrie in partea de sus a thread-ului, adica asta:

"In aria "Masina mea" este permisa:

- prezentarea DOAR a masinilor din gama VAG;

- discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt strict interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

"

In post-ul tau, nu te vad descriindu-ti masina sau punand poze, ca sa o prezinti, in schimb vrei pareri despre motor.

Citeste topicul din partea tehnica si o sa gasesti cam tot ce te intereseaza.

Link către comentariu

Iti raspund eu (ca vad ca esti din Alexandria), cu toate ca nu aici este locul. Motorul este perfect. Eu am pe Passat acest motor si sunt foarte multumit din toate punctele de vedere. Tinand cont ca tu ai 6 trepte esti super tare, consum si fiabilitate.

Link către comentariu

descrierea masinii e facuta in topic daca nu ai obs. si nu cred ca forumu este pentru tuning vizual si tehnic doar...

si app ca sa stii si tu vw face parte din grupul VAG.te-ai gasit tu cu fabia 1.4 sa imi spui mie de VAG. ca sa stii si tu am 3 vw in prezent au 3 motoare diferite si eram interesat de asta cum e.

Link către comentariu

Din gama VAG fac parte toate masinile: VW, Audi, Skoda, Seat. Nu trebie sa ataci omul ca el are Fabia. El a vrut doar sa iti sugereze ca pe acest topic din aria "Masina mea" ar trebui sa iti prezinti masina/masinile tale mai in detaliu (povestea masinii, optiuni, km, planuri de viitor etc..) cu poze si descrieri, ci nu sa intrebi detalii tehnice despre o anumita motorizare, pentru care sunt destinate alte arii tehnice. Asteptam sa ne prezinti masina. :icon_thumright: Bafta!

Link către comentariu

mda...ma enerveaza cand se da lumea destepta cand nu e cazul. sunt incepator pe forum... in fine masina e in mare parte stock, fostul proprietar nu a facut nici o modificare la ea.urmeaza sa ii fac eu cateva in viitorul apropiat. are din fabrica xenon,spalator de faruri si cam atat ar fi ce cred eu in "plus" fata de stock.

Link către comentariu

Si daca esti incepator nu inseamna ca dai peste pietoni si esti scuzat....cand postezi trebuie sa citesti inainte regulile forumului...

Ps: nu am vazut 1,9tdi cu 05 cp pana acuma.

Link către comentariu

:lol: 105 CP mda cred ca din cauza vitezei...o sa incerc weekendu acesta sa ii fac niste poze si sa le pun pe forum.

Link către comentariu

Unde "in topic" e prezentata masina !? Cine te-a intrebat cate masini ai? Asa faci cunostinta cu toata lumea, spui ca ai 3 VW !? Vad ca tu nu stii ce inseamna VAG. Cine a fost destept?!

:huh:

Modificat de mike.
Link către comentariu
  • 2 months later...

Dupa un inceput cu stangul in acest topic vreau sa fac o descriere cu adevarat a masinii:

Golf V, fabricat in 11.06.2007( deci e zodia gemeni :)) ) avand urmatoarele dotari din fabrica:

-geamuri electrice fata/spate;

-spalator faruri;

-oglinzi electrice si incalzite;

-cotiera centrala;

-aer conditionat climatic;

-radio cd RCD 300 fara mp3;

-4 boxe fata;

-motor 1.9 TDI BXE 105 cp;

-cutie manuala 6 trepte.

Si cam atat. A suferit mici upgrade-uri de cand a intrat in posesia mea, eu fiind al doilea proprietar, cum ar fi:

-boxe aftermarket marca Blaupunkt( nu mai tin minte modelul);

-Radio cd RCD 310.

Pe viitor, daca fondurile vor fi de ajuns, o sa primeasca si un computer de bord, maxidot sper.

Are 178k kilometrii, 4k fiind facuti de mine din luna septembrie pana acum.

PS: Imi cer scuze celorlalti useri cu care am avut mici divergente si sper ca totul sa fie OK.

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!