Jump to content

Pager alarma

voinea
 Share

Postare recomandată

• Administrator

la andi e metal pe spate (vorbilm de un Passat B5.5) ... la tine ... sa ne gandim (trebuie sa fie ca la mine la golf ...

firul lui andi e pe jos adus ... la Ender am vazut ca e pe la plafon adus :|

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• voinea

18

• alex

11

• Andi TDI

6

• ender

6

Top Posters In This Topic

... aha ... :D

Inca ceva ... voua vi s-a intamplat pana acum sa vi se termine bateriile? :12: Eu deja le-am schimbat pe alea cu care am luat pagerul.

Eu sunt un pic contrariat de faptul ca simbolurile de pe display se rotesc continuu. N-ar trebui la un moment dat sa se opresca si sa mai apara sa ziceam doar antena care sa spuna daca mai esti in aria masinii?

:colors: bine ca n-am taiat firul ala cu clema ... ca eu nu retin ca in fituica cu care vine pagerul sa scrie ca e pe post de antena :12: (poate n-am citit suficient de atent)

Link către comentariu

bateriile pager-ului tin 20 de zile (am citit pe undeva pe net, daca gasesc link-ul il postez).

Link către comentariu

:salut: hmm cam nasol atunci (treaba cu bateriile)

deci ziceti ca e normal ca simbolurile alea sa se plimbe in continuu pe display?

Link către comentariu

• 3 years later...

Readuc in actualitate acest topic dupa mai bine de 3 ani... si tot cu un produs wintec :beerchug:

Are cineva montata pe masina alarma Wintec LEA722 ? Sunt curios cum se comporta, fiindca la pretul ei pare o afacere foarte buna. Se gaseste la Spot http://www.spot.ro/produs.php?idprod=2890&idcat=904 . Ma intereseaza daca are inclus senzor de perimetru si la ce distanta bate pagerul (am citit specificatiile de pe site, dar pana cand nu am si o opinie a unui utilizator nu ma apuc sa schimb Ungo-ul fara pager de pe masina mea cu asta)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!