Jump to content

Axelina 1.6 16v 105 CP

axel88

Postare recomandată

In cele din urma m-am hotarat sa-mi prezint si eu bolidul un golfuletz din 2002 1.6 16v 105. Il am cam de 6 luni , adus personal din germania, sincer am fost cam prin toate parcurile de pe acolo, si pana la urma tot de acasa de la om am luat-o. Ea ca si dotari este modelu Special : AC manual, geamuri electrice, oglinzi electrice, computer bord , jante 15 etc

Momentan arata asa... :D

post-27831-0-47922800-1314389222_thumb.j

post-27831-0-87801600-1314389228_thumb.j

post-27831-0-12818500-1314389234_thumb.j

post-27831-0-01407400-1314389240_thumb.j

Modificat de axel88
Link către comentariu

Arata foarte bine masina. Sa o stapanesti sanatos. :icon_thumright:

Capota e murdara sau e vopseaua sarita ? :huh:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Baga mai multe detalii - cat a costat, cat a fost taxa, cat a fost cu totul....

Km multi, fara probleme ! :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Arata foarte bine masina. Sa o stapanesti sanatos. :icon_thumright:

Capota e murdara sau e vopseaua sarita ? :huh:

Multumesc, nu este sarita vopseaua era murdara, tocmai veneam de la mare si era plina de muste etc :))

Sa o stapanesti sanatos ! Baga mai multe detalii - cat a costat, cat a fost taxa, cat a fost cu totul....

Km multi, fara probleme ! :icon_thumright:

Merci la fel FLorin, masina m a ajuns 4700 E anul trecut in octombrie , cu tot cu inmatriculare 400 E sau aproximativ 400E + distributie , pompa de apa , role = 5300 E . Foarte greu am gasit-o si pe asta... am cautat foarte mult diesel dar nici nu puteai sa te apropii de ele ca erau fff scumpe.

PS: De acum vor incepe modificarile :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!