Jump to content

Golf 6 - Plafoniera spate

Rave
 Share

Postare recomandată

Am cumparat plafoniera spate de Highline sa o schimb pe a mea. Dar... cum se desface ca nu am gasit nimic referitor la ea.

Sunt zeci de tutoriale pentru cea fata, pe care am schimbat-o, dar de cea spate nimic.

Mi-e frica sa nu stric ceva :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am senzatia ca se trage din partea pe care are butonul pt deschis inchis.Daca o ai o sa iti dai seama dupa constructia ei..pe o parte are cleme fixe si pe partea opusa are cleme mai mobile.Asa cred..

Link către comentariu

Am descoperit. Trebuia sa incerc mai intai si apoi sa postez dar na...

Oricum, am o alta problema acum, am descoperit cu oare care stupoare ca butoanele nu se aprind. Asa sunt toate sau exista vreuna la care sunt si butoanele luminate?

Link către comentariu

pai cum ai descoperit? ai observat ca butoanele nu au simbolurile transparente ci sunt vopsite? sau nu se aprind pentru ca nu exista fir de iluminare de la centrala electrica pana la plafoniera spate? in al doilea caz, trebuie tras fir de la centrala electrica, din mufa alba cu 52 de pini, de la pinul 51.

Link către comentariu

Am descoperit montand-o pe masina; moment in care am vazut ca nu sunt luminate. Nu stiu care fir ar trebui sa fie acolo. Eram doar curios daca exista vreo varianta care are astea luminate.

Link către comentariu

De ce sa nu traga de la aia din fata daca are butoanele iluminate?

Link către comentariu

Pai nu stiu daca sunt iluminate sau nu. Daca erau mi se pare normal sa fi mers din prima, asa cum a mers si cea fata. Pe aceea am schimbat-o cu una W8 si au mers atat butoanele cat si lumina ambientala fara sa trag niciun fir in plus.

Poate cineva sa verifice codul plafonierei spate de pe aceeasi masina pe care vine si cea fata W8?

Eu am luat 3C0947291DY20(cea spate) si cea fata e 1K0947105TWRC.

3C0 e cod de Passat nu? Poate exista vreuna mai desteapta cu butoane luminate :)

Link către comentariu

Nu cred ca e iluminata.

Link către comentariu

• 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!