Jump to content

Polo 9n 1.2

ADi_9n

Postare recomandată

sincer mie imi place mai mult cum e pe polo decat pe audi.eu personal nu ma iau dupa ce se poarta acum,daca mie imi place,este de ajuns.

Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ADi_9n

20

• Adrian_S

5

• P.Alin

4

• bily77

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sigur, fiecare cu gusturile lui, nu se discuta asta, nici eu nu ma iau neaparat dupa ce se poarta dar momentan singura modificare care as face-o la bari ar fi sa le fac clean, fara bandouri dar asta implica si usile si o revopsire aproape totala a masinii.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bordul si minerele de usi este apicata folie carbon pe ele sau asa ai luat masina ca imi plac, am si eu un Polo la fel ca al tau.

Link către comentariu

@Michael_9N Multumesc, asta e pe locul 1, va veni sigur sper in primavara asta.

@charismaticul Le-am aplicat sngur, trebuie data consola jos si o bucata de colant cat sa cuprinda dintr o bucata piesa, un feon, putina indemanare si un ajutor sa iti tina de colant.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Dupa mult timp am reusit sa ii iau si reglabila. Am luat Tatechnix impreuna cu flansele fata cu rulmenti, flansele spate si bielete antiruliu.
Am avut ceva probleme cu niste sunete pe la roti dar se pare ca nu sunt bucse, deci sper ca dupa ce schimb flansele o sa fie in regula, daca nu mai cautam ;).
Tot saptamana asta va veni si un kit ambreiaj, sper sa montez tot in cateva zile, apoi mai ramane sa polishez buzele la jante si elementul surpriza. ;)

post-93609-0-23112100-1363775611_thumb.j

post-93609-0-23771700-1363775617_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Arata foarte bine masinuta. Am avut si eu unul albastrau, f fiabil. Asteptam sa o vedem lasata si mai ales surpriza :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

S-au mai schimbat cateva chestii la masina, am polishat buzele la jante acasa, a fost greu dar eu zic ca a meritat efortul, am facut si niste capace custom pentru ele, s-a schimbat ambreiajul, bucse bara stabilizatoare, suspensia cu toate cele, pertotal ca mecanica nu mai e nimic de schimbat (decat motorul  ;) cu 1.8t) . Ca pareri despre suspensie pot spune ca e foarte rigida cu toate ca eu m am obisnuit, dar cine mai merge cu mine in masina are dureri de stomac ;), stabilitate foarte mare iar ca drop e cam putin pe polo, pe alte modele se lasa mult mai jos masina... dar exista diferite metode prin care o pot lasa ceva mai jos si o voi face in curand.

Va trebui sa refac in urmatoarele saptamani etrierii si tamburii fiindca s-a cam trecut vopseaua, grila fata din aceeasi cauza si cate ceva la faruri. Apoi va urma un polish total la tabla.

Din cauza ca postez cam rar aici am facut o selectie de poze din ultima luna, asa ca avem poze ;)

DSC_2235.JPGDSC_2253.JPGDSC_2320.JPGDSC_2329d.jpgDSC_2333.JPGDSC_23391.jpgDSC_2343.JPGDSC_2345.JPGDSC_2348.JPGIMG_20130507_180143.jpgIMG_20130507_193116.jpgIMG_20130507_193133.jpgPolo_9n_11.jpgPolo_9n_14.jpgPolo_9n_15a.jpgPolo_9n_17.jpgPolo_9n_22.jpgPolo_9n_26.jpgPolo_9n_5.jpgPolo_9n_9.jpgPolo_9n.jpgPolo_9n1.jpgPolo_9n4.jpgDSC_2349.JPGPolo_9n_223.jpgPolo_9n_24.jpgDSC_2354.JPGPolo_9n_12.jpgPolo_9n_21.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...
soso_tzutzy

nu iti bat farurile mai rau de cand ai vopsit cu negru interiorul? ma gandesc ca reflecta mai putina lumina cu negrul acela

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!