Jump to content

Polo 9n 1.2

ADi_9n

Postare recomandată

A venit timpul sa imi prezint masinuta si pe acest forum,este vorba de un polo 9n din 2003 motorizarea 1.2 pe care o am de jumatate de an cam de cand am luat carnetul.

Ca dotari e putin cam dezechilibrata,are vreo 10 airbaguri,oglinzi electrice incalzite,scaune recaro,proiectoare si alte maruntisuri cum ar fi telescoape capota si alte maruntaie dar nu are ac din pacate.

Jantele au fost pe masina Borbet Bs pe 16 incaltate cu 205/45/R16.

Ca modificari pana acum am numai de detaliu nimic semnificativ cum ar fi o suspensie. ;)

-am schimbat toate ledurile din masina,plafoniera fata albe smd,parasolare rosii,plafoniera spate rosii,iar la pozitii si numere smd albe.

-grila fata schimbata cu una fara sigla pe care am pus si un colant sa imit putin Gti-ul.

-am pus colant carbon in interior pe consola,maner frana de mana,volan si manere.

-pe sigla spate am pus un colant negru,si am scos scrisurile.

-am pus folie spate fata.

-vopsit interiorul plafonierei fata,defapt colantata negru.

-vopsit etrieri pe fata rosii si tamburii negru pe spate.

-colant mat pe grila fata,intre grile

Plus mai multe retusuri pe care nu mi le amintesc acum,precizez ca masina a fost complet stock,am de gand o suspensie reglabila pe viitor,niste distantiere pe spate si multe altele dar asta mai dureaza.

post-93609-0-48536100-1314206095_thumb.j

post-93609-0-40492900-1314206096_thumb.j

post-93609-0-32732500-1314206097_thumb.j

post-93609-0-44069100-1314206098_thumb.j

post-93609-0-33694600-1314206099_thumb.j

post-93609-0-28046900-1314206100_thumb.j

post-93609-0-72110000-1314207596_thumb.j

post-93609-0-92324200-1314207597_thumb.j

post-93609-0-98687700-1314207598_thumb.j

post-93609-0-02228800-1314207722_thumb.j

post-93609-0-91757300-1314207722_thumb.j

Modificat de ADi_9n
Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ADi_9n

20

• Adrian_S

5

• P.Alin

4

• bily77

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata foarte bine masina. Sa te bucuri de ea cat mai mult. ;)

O singura observatie: nu prea imi plac covorasele din fata, care par a fi cumparate din supermarket. :(

Link către comentariu

Arata destul de ingrijita,imi place cum ti-a iesit consola colantata(urmeaza sa-i fac si eu la masina mamei mele)

Grila ''gti style'' nu o prinde bine,o face prea incarcata...parerea mea.

Succes si finante pt indeplinirea dorintelor

Link către comentariu

Arata super...si jantele ii dau un aspect sportiv ;) s-o stapanesti sanatos!

p.s.-clima costa mult sa-i pui? cred ca e cam naspa....37 de grade fara clima :(

Link către comentariu

Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi,as face mai mult si mai repede daca as avea si cu ce. :Driver:

E destul de nasol pe caldura asta,dar asta e,nu tin neaparat sa ii pun,se poate pune din dezmembrari dar prefer alte modificari in loc

Link către comentariu

Frumoasa, neaparat suspensie sport ca are rotile mari si arata ca un SUV

Modificat de marcos28
Link către comentariu

Frumos arata!

,,-vopsit etrieri pe fata rosii si tamburii negru pe spate." -cu ce ai vopsit aceste elemente?Daca ai putea sa-mi detaliezi pe Pm ti-as fi recunoscator.As vrea sa-i fac si eu masinutei acelasi lucru.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Adrian gasesti in magazinele cu piese auto spray(~25lei) ,insa un element vopsit cu el tine 8luni.

Ceva mai scump este flaconul de foliatec(100lei),dar calitativ isi merita banii.Se aplica cu o pensula

Link către comentariu

Da ai perfecta dreptate tibi,eu am dat cu spray normal pe spate negru mat sa nu iasa in evidenta iar fata rosu lucios,iar la anu dau iar cand incepe sa sara.

Mai exista un spray rezistent la interperii care e vreo 40ron,unii spun ca ar dura mai mult.

Link către comentariu

Salut! Felicitari pt masina, arata excelent :D Oare ce ai folosit pt pleoape? Si eu am aceeasi masina, dar alba. Ma gandesc sa imi pun si eu asa ceva. Sa folosesc material alb sau negru? :-?

Link către comentariu

Eu am pus colant negru mat dar nu e prea recomandat,cel mai bine faci bad boy direct sau macar pleoape insa eu nu am gasit pleoape pentru modelul asta.

Link către comentariu

"Borbet Bs pe 16 incaltate cu 205/45/R16." interesant, nu ai treaba cu politia ?

La mine pe talon dimensiunea cea mai mare e 185/55/R15 tot 1.2 2003

Link către comentariu

Super masinuta,ingrijita.Jantele sunt superbe si cred ca ar arata mult mai bine daca ai lasa-o putin mai jos :).In legatura cu jantele,am aceasi intrebare ca si colegul DSG932.Probleme cu politia?Chestie ciudata e ca la mine pe talon nu e trecuta nici o dimensiune de janta.Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km :icon_thumright:

Link către comentariu

@DSG932 - La mine cel putin,care am acelasi motor,am 4 dimensiuni trecute in talon,inclusiv 205/45/16.Cred ca si Adi_9n le are trecute in talon,sau poate ca nu :lol:

La tine 22Vik,probabil ca ai talonul acela de tip nou in care nu mai apare nicio dimensiune.

Link către comentariu

Atunci mie de ce nu mi-au trecut dimensiuni mai mari ca am motor de 1.2 ca si voi

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic.Depinde de cei care fac talonul...Chiar nu stiu,la unii sunt trecute,la altii nu.

Vad ca tu ai 1,2 64 la mine este o mica diferenta,1,2 70(din soft original)din 2008,poate asta-i motivul.Insa stiam un prieten cu polo din 2004 care avea talon identic cu al meu la dimensiuni cauciucuri.

Oricum,ramane sa ne spuna si Adi_9n daca le are trecute in talon.

Link către comentariu

As fi interesat sa pun si eu pe POLO dimensiunile alea.Cand am vrut sa pun 185/55/r15 mi sa spus ca o sa "omor" motoru si deaia stau cu 165/70/r14 ( pitigume ) :blah_:

Link către comentariu

Da,probabil ca la mine e talon model nou,dar,asta ce inseamna?ca imi pot pune jante de 16'' fara sa am probleme?sau trebuie trecute pe talon?

PS: Imi place foarte mult cum ti-a iesit consola si volanul :D

Link către comentariu

Totusi,nu facem bine ca discutam aici despre chestiile astea.

Dar ca o ultima mentiune - @DSG932 - stai linistit,pentru Polo/Ibiza/Fabia cele mai potrivite sunt jantele pe 14 cu 185 60 14 sau pe 15" cu mai multe variante - 195 50 15 195 55 15 sau 185 55 15.Eu am avut si pe 14 si pe 15 si pe 16 pe masina si nici macar cu 205/45/16 nu mi s-a parut ca as fi chinuit masina.Colegul Adi_9n cred ca iti poate confirma ca si cu jantele pe care le are momentan nu sunt probleme.Conteaza foarte mult greutatea jantei pe care o pui dar si greutatea cauciucului,profil,etc.

@ 22VIK - nu ,asta nu inseamna ca poti sa-ti pui de care vrei.Stiu ca imi spunea cineva ca ei merg cu talonul in masina lor de politie la un eventual control si verifica intr-o baza de date ce jante poti sa pui.Asta e in functie de motor.

Cel mai bine pentru detaliile astea vorbim pe pm ca sa nu poluam pe topicul lui Adi_9n.

:beerchug:

Link către comentariu

Nu are nimic ca ati discutat aici,eu nu le am trecute in talon,le am trecute maxim pe 15. Insa am facut inspectia si toate cele cu jantele puse cand am luat masina si am facut alt talon nou,nu prea ma pricep la actele astea insa important e ca politia nu imi zice nimic,nu s-a legat de absolut nimic,nici de jante nici folie pe fata(care am inteles ca nu mai e voie deloc,eu al 15%),nici de numere ca sunt sterse pe contur si mai am cateva...... poate am decat noroc. :lol:

Iar in legatura cu greutatea rotilor pe 1.2 cred ca are destul de mare influenta,astea ale mele abia poti sa le ridici si cred ca se vede si in consumul urban fiind unul foarte mare pentru mine,respectiv un 9%.

Am citit pe aici pe undeva de actualizari de soft gratuite la reprezentanta,ar fi posibil sa ii pun acel soft de 70cp? :Driver:

LE: Stati asa ca am confundat,in talon nu scrie nimic de jante deci e tip nou banuiesc ce stiam eu de 15 scrie doar in carte

Modificat de ADi_9n
Link către comentariu
  • 2 months later...

Pun poze si cu nuca si maner frana de mana imbracate.

De curand am pus si cauciucurile de iarna insa pe aceleasi jante,dar am pus talon 55 ca 45 nu am gasit..

post-93609-0-90296500-1322250375_thumb.j post-93609-0-81083500-1322250376_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!