Jump to content

VW Passat 3BG Variant

P o p i c a

Postare recomandată

Banuiam,.... dar a fost frumoasa ideea.....

La multi ani, sanatate multa si sa te bucuri de cei dragi !

Link către comentariu
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• P o p i c a

77

• F l o r i n

29

• Cosmin_TDI

19

• Megatron

9

Tare faza cu tortul , am mai vazut oameni care iubesc masina dar sa-i cumpere tort de ziua ei nu :lol: . La multi ani ,sanatate fericire si succes in tot ce ti-ai propus !!!!

A mea face 220mi km cat de curand cred ca , cumpar o savarina pt mine si niste brate lemforder pt ea :)

Distributia si la mine urmeaza prin toamna ma bate gandul sa o fac eu , am vazut in ce consta si nu e foarte greu, trusa de blocat sa vad de unde fac rost dar si cu timpul.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am schimbat de ceva vreme distributia, dar am fost prea ocupat sa raportez. Am calatorit 2000 de km de cand am schimbat'o si totul e roz.

Munca a fost facuta de mine impreuna cu un prieten mecanic. El a schimbat piesele, iar eu am demontat si montat totul la loc.

Intinzatorul hidraulic e INA, pompa de apa e Dolz, curaua de distributie si restul pieselor sunt JP-Group, cureaua de accesorii e OEM.

post-43466-0-59074700-1342886954_thumb.j

post-43466-0-66575800-1342887161_thumb.j

Mai trebuie sa schimb rola intinzatoare a curelei de clima. Asta cand schimb si radiatorul de clima si umplu instalatia cu freon, radiatorul fiind spart.

Apa scoasa din motor arata jalnic, era maro.

post-43466-0-48684400-1342887452_thumb.j

Am spalat motorul si am pus G12 roz.

Link către comentariu

Bre, cam greu putin cu volanul asta din lipsa de timp. Ii construiesc casa la variant asa ca timp pentru masina mai am in weekenduri.

Acum 5 minute am venit de la reprezentanta care mi-au zis ca modulul volanului nu e legat bine si ca masina nu-l vede... deci back to square one.

Cand oi avea vreme, o sa refac legaturile CAN-Bus, dupa care prezint rezultatele.

Link către comentariu

Popica, la treaba.... ieri am mai pus unul - dureaza cam 3 ore, cu tot cu legarea tempomatului.

1. Ai cumparat modulul 451 ? tu ai MFD pe masina si TMC ? daca nu, nu ai cumparat bine.... cumpara modulul cu 452.

2. Eventual o sa iti fac si scanez o schema completa, ca sa iti fie mai usor.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Nu, nu am MFD pe masina si nici nu cred ca o sa am. Nu stiu ce e TCM :icon_redface:

2. Ai fi mai genial decat esti daca ai putea :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Iti pregatesc una..... ai modulul cu 451 sau 452 ?

Link către comentariu

Eu am modulul 451. Dar nu am MFD deci dupa cum zici tu imi trebuie 452. Am gasit pe e-bay la 50 Euro. Daca zici ca ala trebuie, il cumpar si'l pun sus.

Link către comentariu

452 trebuie.

451 e doar pentru masinile cu MFD si TMC.....

Dupa aia, o sa iti zic ce trebuie sa modifici in soclu - ca nu corespund toti pinii - o sa trebuiasca sa tragi firul de remote, la radio - daca il ai pe cel OEM.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am primit modulul #452. In weekend daca am timp fac celelalte legaturi si... god bless.

Link către comentariu

Apuca-te dom'le si fa-l, sa vezi ce bine-i cu comenzi in volan... :icon_thumleft:

Link către comentariu

ti-am pregatit si schema.... da-mi un PM cu adresa de mail, sa ti-o trimit.....

Link către comentariu
  • 1 month later...

Vineri a sosit kit-ul de brate. Am sa le pun pe masina de indata ce se imbunatateste vremea.

De volan chiar nu am avut timp sa ma ocup.

La sfarsitul lunii vine radiatorul de clima, cureaua si rola intinzatoare de la clima. Dupa inlocuire umplem cu freon si poate sa vina iarna.

post-43466-0-20168400-1347276344_thumb.j

post-43466-0-62186900-1347276393_thumb.j

post-43466-0-98637600-1347276408_thumb.j

post-43466-0-06589200-1347276422_thumb.j

post-43466-0-62172500-1347276443_thumb.j

post-43466-0-25888300-1347276457_thumb.j

Link către comentariu

La ce pret te-au dus? Le pui tu sau la atelier ceva, iti zic ca te asteapta ceva munca.

Link către comentariu

Pachetul a fost 300 de Euro din germania. Transport facut de DHL.

Cred ca am sa le pun la un atelier cu un prieten mecanic care mi-a facut si distributia. Le-asi pune in curtea casei dar suruburile trebuie stranse cu masina asezata pe roti si nu prea am posibilitatea asta. Plus ca vremea isi cam face de cap.

Link către comentariu

M-am ambitionat ieri si am rezolvat volanul.

Foarte comod cu CC-ul actionat din volan :wub:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!