Jump to content

Golf 5

CzRsss

Postare recomandată

unul dintre putinele FSI-uri pe G5 care este prezentat :) ... frumos lucrat si cu gust ... dar vrem niste foto cu interiorul!

Multumesc.o sa fac poze si in interior dar sa o spal ca si asa e uratel inauntru..macar sa fie curat

incearca la auto crom (vis a vis de antibiotice) in iasi....eu am vopsit la ei prelungirea fata + spate (plastic buburuzat) si manerele.deci se poate

p.s. frumoasa masinuta

multumesc.si nu a crapat vopseaua?

Se pare ca pana la urma ai reusit sa o faci si tu frumoasa icon_thumright.gif . Bandourile si manerele le poti vopsi linistit. Poti incerca la Autohunter, desi oriunde te-ai duce nu o sa iti iasa perfect. Am vazut Range Rover vopsit la Autocrom si ii cam pocnea vopseaua. Oricum pentru chestiile astea minore + ca si culoarea e neagra poti incerca orice service.

Eu am mai mai avut elemente vopsite si la serviceul din spate de la ForFun de pe Splai si au facut treaba buna.

Pune si tu niste poze din interior si fa o descriere mai completa :P

Cei care au zis ca nu se pot vopsi sunt niste blink.gif .

Capacelul pentru stergator spate e relativ ieftin 15-20 lei. L-am schimbat si eu acum 3-4 luni.

Da..in sfarsit....te-am cam stresat uneori putin cu unele intrebari agasante dar imi placea foarte mult masina ta.cand am vazut-o pe a ta cum arata nu am mai putut sa mai stau asa cu a mea.multumesc pentru sfaturi.scuze ca uneori puneam multe intrebari prostesti.si mai ai capacelul?inca nu ti la luat nimeni?nici eu nu am inteles de ce nu au vrut sa le vopseasca mai ales ca masina a stat 2 saptamani in servis..aveau timp...

Frumoasa masina ... la cat te-a ajuns bara de GTI ??

multumesc.nu stiu exact ca le-am luat pe bucati..bara, bandourile, proiectoarele sunt originale de vw iar grilele sunt pe producator.. cam in jur de 17 mil+vopsit

Link către comentariu

Stai linistit. Nu a fost nicio problema blah_.gif . Cine are nevoie de asa un capacel? Eu l-am schimbat pentru ca era rupt al meu si statea aiurea.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

daca nu eram multumit nu iti recomandam acel service...peste tot se pot intampla mici "incidente" doar ca aici procendajul e mai mic.

Link către comentariu

Stai linistit. Nu a fost nicio problema blah_.gif . Cine are nevoie de asa un capacel? Eu l-am schimbat pentru ca era rupt al meu si statea aiurea.

dar nu trebuie sa aiba nevoie neaparat de el. il fura asa ca nu are treaba..sa se simta mai bine..

Link către comentariu

am taiat din suportii de far si din bara..si baiatul care mi-a facut-o a facut alte prinderi..dar nu era nevoie neaparat de alea.

Link către comentariu

Mie mi-a zis cineva ca ar trebui sa schimb si armatura de la bara deaia te-am intrebat pentru ca as vrea si eu sa imi pun

Link către comentariu

nu trebuie sa schimbi nimic..cel mai bine e sa iti iei o bara originala.

Link către comentariu

Pai asta vreau sa si fac ca cele aftermarket cand le montezi pot aparea lufturi

Link către comentariu
  • 1 year later...
  • 3 months later...
JOHN EVO TUNING

Cam greu pe aici, dar prin trafic te vad mereu. Bafta. :salut:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

cam greu, cam greu..nu prea am mai intrat in ultimul timp..

Modificat de CzRsss
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!