Jump to content

Golf 5

CzRsss

Postare recomandată

Salut.M-am decis sa imi prezint si eu masina pe forum in speranta ca ma veti ajuta cu niste sfaturi.

Masina este in posesia mea din 2008.

Postez niste poze cu ea si voi reveni cu mai multe detalii.

img1446nc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img1444p.jpg

img1448pb.jpg

img1453x.jpg

img1454al.jpg

Link către comentariu

arata super sa te poarte cat mai multi km:> :rolleyes:

Modificat de ecko
Link către comentariu

Frumoasa masina . . . Baga si poze cu interiorul ... S-o stapanesti sanatos in continuare.

Link către comentariu

Masina arata foarte bine. Sa te bucuri de ea cat mai mult. :icon_thumright:

Fa-i si tu o prezentare pe masura (an de fabricatie, dotari, numar de KM, modificari, nemultumiri etc.). :blah:

Link către comentariu

Foarte frumoasa, asteptam detalii suplimentare. Sincer imi place mai mult decat masina mea:D

Link către comentariu

va multumesc tuturor.o sa revin cu mai multe detalii si cu poze cat de curand

Link către comentariu

De exceptie masina. Arata in proportie de 95% Gti smile.gif(eleron de gti si jante Detroit sau Denver si este 100%). Jantele sunt pe 17? Imi place ca au semnul VW in centru.

Asa ai luat-o sau ai investit tu in modificari?

Oricum arata foarte bine, e bine inchegata si nu are lucruri in plus care sa supere ochiul. Ma bucur ca nu are insemne de gti, e mai clean asa. La cat mai multi km fara probleme tehnice/estetice.

P.S.: Vad ca ii lipseste capacul de la stergator d'acolo sad3.gif

Link către comentariu

Capacul de la stergator e 12-13 lei la reprezentanta, cel putin atat a fost pt skoda mea. :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri.Jantele sunt pe 17.Eu am facut toate modificarile.Nici mie nu imi place cum se vede fara capacul de la stergator..ma poate ajuta cineva cu un cod?Eleron as vrea sa cumpar dar nu stiu ce pret are unul.stie cineva?de jante sunt multumit..nu mai cumpar altele(nici nu prea as vrea sa mai tin prea mult masina).

Masina am luat-o cu 93.000 de km, acum are 178.000, sunt foarte multumit de cum merge, nu am schimbat nimic la motor, doar bujiile de 2 ori.

As vrea bandourile si manerele sa le vopsesc.Stie cineva un servis bun in suceava sau iasi?ca in botosani nu am gasit.

Mai adaug niste poze..imi pare rau de calitatea lor ca sunt facute cu telefonul( si primele tot cu telefonul), si masina e cam murdara :(

img1510j.jpg

img1514p.jpg

img1542b.jpg

img1553mj.jpg

img1558b.jpg

img1566m.jpg

Link către comentariu

o prezentare mai detaliata nu ar strica, nu ai zis nici macar motorizarea

masina arata foarte bine la exterior

Link către comentariu

Foarte faina masina, s-o porti (si ea pe tine) sanatos :icon_thumright:

Intrebare: poti sa-mi zici cat mai non-tehnic si pe scurt care-i diferenta intre MPI si FSI?

Link către comentariu

Pune si niste poze cu interiorul, daca vrei. ;)

O sa fac maine si o sa pun.la interior nu am modificat nimic.

o prezentare mai detaliata nu ar strica, nu ai zis nici macar motorizarea

masina arata foarte bine la exterior

multumesc.Voi face o prezentare.nu am avut timp sa stau mai mult la calculator.Este 1.6 fsi

Foarte faina masina, s-o porti (si ea pe tine) sanatos :icon_thumright:

Intrebare: poti sa-mi zici cat mai non-tehnic si pe scurt care-i diferenta intre MPI si FSI?

Multumesc.Sincer nu stiu care este diferenta.Stiu ca fsi are 116 cp cutie cu 6 viteze, din auzite toba se aude mai bine si atat...la mpi are 105 cp parca si 5 viteze

Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos cat mai multi km!

Din cate stiu eu FSI inseamna Fuel Stratified Injection si este injectia directa a grupului VW introdusa in anul 2001. Injectia directa este o tehnologie de ultima generatie. MPI-ul inseamna Multi Point Injection si este o tehnologie de generatie mai veche. O alta diferenta este ca injectoarele FSI-ului (injectia directa) lucreaza la o presiune mai mare decat cele ale MPI-ului. PS: MPI-ul pe Golf V are 102 cai.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos cat mai multi km!

Din cate stiu eu FSI inseamna Fuel Stratified Injection si este injectia directa a grupului VW introdusa in anul 2001. Injectia directa este o tehnologie de ultima generatie. MPI-ul inseamna Multi Point Injection si este o tehnologie de generatie mai veche. O alta diferenta este ca injectoarele FSI-ului (injectia directa) lucreaza la o presiune mai mare decat cele ale MPI-ului. PS: MPI-ul pe Golf V are 102 cai.

multumesc.scuze de greseala cu caii

Link către comentariu

E faina masina oricum. Pt capacul de la stergator spate nu-ti trebuie cod. Mergi frumos la reprezentanta ii zici la ala in romana ce iti trebuie si el iti cauta piesa in etka si iti zice pretul dupa care tu confirmi.

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

CzRsss: Salutari. Frumos si ochios GOLF uletul, te am zarit de multe ori prin oras. Citisem ca vrei sa vopsesti bandourile si manerele, dar sunt si vopsitori buni si in Botosani NU neaparat trebuie sa mergi in Iasi sau Suceava. Incearca sa ajungi si la intalnirea a celor de pe forum, duminica incepand cu 9.30 la Enjoy. Sa auzim numai de bine si km cat incape.

Link către comentariu

CzRsss: Salutari. Frumos si ochios GOLF uletul, te am zarit de multe ori prin oras. Citisem ca vrei sa vopsesti bandourile si manerele, dar sunt si vopsitori buni si in Botosani NU neaparat trebuie sa mergi in Iasi sau Suceava. Incearca sa ajungi si la intalnirea a celor de pe forum, duminica incepand cu 9.30 la Enjoy. Sa auzim numai de bine si km cat incape.

multumesc.o sa incerc sa vin duminica.am incercat la 2 servis-uri din botosani si au spus ca nu le pot vopsi..mi-au aratat plastic care se vopseste si care nu..mi-au spus sa imi cumpar alte bandouri care se pot vopsi.

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Ti au cerut altele ca sa le vie lor mai usor de vopsit :ceuameni:

Link către comentariu

unul dintre putinele FSI-uri pe G5 care este prezentat :) ... frumos lucrat si cu gust ... dar vrem niste foto cu interiorul!

Link către comentariu

incearca la auto crom (vis a vis de antibiotice) in iasi....eu am vopsit la ei prelungirea fata + spate (plastic buburuzat) si manerele.deci se poate

p.s. frumoasa masinuta

Link către comentariu

Se pare ca pana la urma ai reusit sa o faci si tu frumoasa icon_thumright.gif . Bandourile si manerele le poti vopsi linistit. Poti incerca la Autohunter, desi oriunde te-ai duce nu o sa iti iasa perfect. Am vazut Range Rover vopsit la Autocrom si ii cam pocnea vopseaua. Oricum pentru chestiile astea minore + ca si culoarea e neagra poti incerca orice service.

Eu am mai mai avut elemente vopsite si la serviceul din spate de la ForFun de pe Splai si au facut treaba buna.

Pune si tu niste poze din interior si fa o descriere mai completa :P

Cei care au zis ca nu se pot vopsi sunt niste blink.gif .

Capacelul pentru stergator spate e relativ ieftin 15-20 lei. L-am schimbat si eu acum 3-4 luni.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!