Jump to content

Ajutor pentru al meu MK3 66 LOW


Bengy_mk3LOW
 Share

Postare recomandată

Salut tuturor ! Caut de ceva vreme si nu gasesc ce mai am necesar pt a "umple" lipsurile in materie de comfort la masina mea.

Imi trebuie si mie o consola de frana de mana de Vento (cea inalta) deoarece am interior de audi S4 si cotiera vine ca un drac , pe cea de vento vine exact la nivelul cotului meu.

Imi mai trebuie neaparat un buton pt deschidere portbagaj Golf 3 deoarece in momentul de fata am un fir care ii fac atingere la bricheta :(

La lista se mai adauga un motoras de far fiindca al meu ba merge, ba nu merge si imi bat farurile dupa bufnite prin pom :)) ele sunt reglate bine , mai putin partea cu motorasele electrice.

Va multumesc anticipat tuturor !

Pt buton am apelat la voi in speranta ca o sa gasesc unul pe la voi (nu trebuie neaparat de golf 3 , de orice vw ) deoarece nou am primit niste oferte de pret care m-au dat pe spate gen 100-120ron , evident de la distribuitorii locali.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Legat de faruri esti sigur ca nu ti s-au rupt suportii oglinzii ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deschide anunt in aria Anunturi-Cumparari

Acest topic nu are ce cauta in arie tehnica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!