Jump to content

Kit hid xenon h7

str82heaven
 Share

Postare recomandată

Salut , doresc sa imi montez un asemenea kit pe masina hid xenon h7 pe faza scurta fara lupe as dori sa stiu cateva pareri daca am probleme cu ele ( RAR , daca afecteaza cu ceva instalatia masinii , calculatorul de lumini etc ) astept pareri , sugestii .Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cei mai afectati vor fi cei care vin din fata deoarece ii va deranja lumina ta din cauza ca nu ai lupe .

Link către comentariu

Nu stiu cum e la RAR, dar pe sosea e groaznic noaptea, mai ales pe ploaie, cand iti vine unul din fata cu xenon fara lupa.

Singura solutie e sa reglezi bine farurile si sa bata cat mai jos, ca altfel iti iei blitzuri la greu.

Link către comentariu

macar sa iei becuri pentru faruri fara lupe (H7R)

Link către comentariu

Mai e si o problema ca luna viitoare am ITP si stiu ca aceste kituri nu sunt omologate decat cele cu lupe si autolevel .A mai facut cineva ITP cu aceste kit-uri hid aftermarket ?

Modificat de str82heaven
Link către comentariu

Am vazut si becuri H7 pe la Real care fac lumina ca cele de la un kit xenon , ma puteti sfatui ce sa aleg ?

Modificat de str82heaven
Link către comentariu

Ia-ti alea de la real.

Ca sa nu mai ai batai de cap.

bafta

Link către comentariu

• 1 month later...

Nu va luati de la Real sau alt supermarket . Mi-am luat si eu unele la 57.99 lei cred si batmai alb.. de nici o culoare mai albastru sau altfel . mai bine iti iei un kit si gata ! Parerea mea

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pe mine m-a rezolvat un prieten cu un kit Xenon H7 si sunt foarte multumit, culoarea e albastru...vad foarte bine pe asfalt...ce ii drept am luat cateva blitzuri, dar nu am ce sa fac:)...sunt reglate cat mai jos...3 milioane m-a costat...pana acum nu am avut probleme cu ele...cat despre ITP nu stiu...doar de 3 saptamani le am:D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut. postez aici pt ca nu pot deschide un topic nou. am montat un kit xenon, insa de vreo luna nu imi merge mereu faza scurta fata. am fost la service si a zis ca trebuie sa schimb 'traful'-sper ca zic corect. intrebarea mea este: daca instalatia de pe partea dreapta merge bine, cand schimb traful din partea stanga e obligatoriu sa il schimb si pe cel din partea dreapta? Tipul respectiv a zis sa schimb ambele trafuri+becul din stanga. aceste unitati (acele cutii patrate) lucreaza independent una fata de cealalta?

Link către comentariu

Nu au nici o legatura intre ele cele 2 "trafuri". Se poate schimba numai unul fara probleme. Inainte schimba intre ele cele 2 "trafuri" ca sa te convingi daca este "traful" sau becul defect. Verifica si mufele sa fie contactele ferme.

Modificat de afaco
Link către comentariu

vad foarte bine pe asfalt...ce ii drept am luat cateva blitzuri, dar nu am ce sa fac:)...

Sa le dai jos si sa pui inapoi becurile originale cu halogen.

Eu deja m-am obisnuit cu de astia ca voi. Cand vad pe cate unul dau direct faza lunga, indiferent ca-i zi sau noapte. Macar vad pe unde merg si nu dau in vreun biciclist sau ceva.

Si am lupe cu bixenon.

Link către comentariu

+1

Si eu le dau faza lunga...

Pacat ca nu le pot da faza lunga cand imi bat din spate...

O mica observatie: tot aia care nu au lupa isi pun xenoane de 6000K si 8000K, iar unii chiar intrec masura cu 10000K si 12000K.

Link către comentariu

eu mi-am pus xenoane dar de 4300.fara lupe.alea cred ca nu deranjeaza asa tare

Link către comentariu

Eu mi-am pus de 3000K pe ceata, dar nu le folosesc decat atunci cand e ceata si nici nu le-am ridicat mai sus.

Iar pentru cei care vin din spate cu astfel de xenoane, am activat ambele becuri de ceata.

:)

Link către comentariu

• 5 months later...

Ca fapt divers: 4300K si 6000K bat cel mai tare. 8000K , 10000K in sus , bat din ce in ce mai slab ,asa ca nu inteleg ce aveti cu aia care aleg asa ceva pt faza scurta. In special de la 8000K in sus nu mai vezi mai nimic.

Iar astia care dau faza lunga si ca trebuie si ca nu trebuie , abia astept sa dati faza lunga cui nu trebuie. Eu nu am treaba , am lupe bi-xenon pe faza scurta , pe faza lunga a farului am xenon la fel si pe ceata. Eu unul vad , si nu deranjez pe absolut nimeni. La toti clientii care le montez , eu le si reglez farurile daca vad ca ii cazul , multi nu fac chestia asta , dar fiecare isi monteaza pe barba si riscul lui. Ideea ii ca , daca bat prea sus , tot pe tine ca sofer te dezavantajeaza pentru ca faza scurta ii sa vezi in fata masinii , nu in copaci dupa turturele.

Cat despre becurile din real , mai bine renuntati la idee pentru ca veti fi dezamagiti si cu banii aruncati pe geam aiurea

Link către comentariu

Stai linistit ca e dezamagire mare si cu lampile astea cu descarcare intensa despre care se discuta aici. Sunt niste porcarii, pe mine nu m-au tinut nici macar un an. Dintr-un set am ramas cu un bec si un balast pe care am ales sa le pun pe partea dreapta unde se cere mai multa lumina. Ma refer la faza scurta!

Si sunt atat de multumit ca am reusit sa-mi fac faza lunga cu lumanari cu halogen sa bata fix prin lumina de 10000K de la kit-ul xenon si direct in retina soferului unei asemenea masini de le vad fetele cand le pun faza lunga in ochi.

Desi am mai zis-o: este ilegal sa iti pui asa ceva pe masina, nu este practic absolut deloc si becul ala minune H7R mie unul mi se pare ca si cum i-ai arata unui om un papagal si i-ai zice ca nu e doar un papagal, ci e un dinozaur.

Deci farurile cu xenon pe lupa si reglate si aiurea sau nereglate deloc, sunt in ultimul hal si ziua. Pur si simplu si ziua iti ia ochii asa ceva de zici ca nu e adevarat.

Ca idee, poate ca odata cu cresterea temperaturii scade luminozitatea pe carosabil, insa creste deranjul pentru cei de pe contra-sens.

Cui anume n-ar trebui sa-i dam faza lunga? ca nu am inteles foarte bine.

Link către comentariu

Ma refeream la faptul ca sunt mult care cum vad xenon chiar daca nu il deranjeaza el baga faza lunga. H7R din pacate sunt o porcarie , am adus si eu si nu sunt chiar asa cum cred multi , in timp de la caldura degajata de bec , se duce de pe bec accea chestie care face R-ul ala si in momentul ala o sa bata si mai aiurea si vei avea numai pete pe drum. Orice instalatie reglata corespunzator nu va deranja pe nimeni din contrasens , doar ca trebuie reglata cum trebuie

Link către comentariu

Hai sa-ti zic o chestie: eu am efectuat pe putin 5 reglaje la faruri cu oglinda dreptunghiulara. Ba pe noapte, ba pe ceata, ba cu omul stand in masina la 10-15 metri in fata astfel incat sa nu-i bata omului in ochi si cand reusesti sa-l reglezi asa cum trebuie realizezi ca tie iti raman practic 10 metri de lumina in fata masinii si nu mai ramane decat partea de frumusete a masinii cu xenon pe ea. Care nici aia nu e frumusete atunci cand vezi ditamai farul albastru si numai distingi nimic, fata de niste lupe care se vad frumos in fara acolo, cu lumina alba-albastruie si care eventual e si xenon adaptiv.

Link către comentariu

• 1 month later...
georgianlaurentiu50

Salutare ! Un prieten mi-a spus ca daca ii pui xenon(nu original) iti poate lua foc masina! Este adevarat ? De ce ?

Link către comentariu

Stie prietenul tau un caz concret?

Poate lua foc masina si de la un post de radio, daca tot e vorba scurtcircuite si piese care se incalzesc. Eu am avut un CDplayer SONY care se incalzea atat de tare ca nu puteam tine mana pe el... avea un metal in spate care era tot fierbinte, si iarna si vara.

Link către comentariu

georgianlaurentiu50

Inseamna ca nu este adevarat nu ? Dar este Xenon-ul sigur? mi-a zis ca daca nu sunt din fabrica nu sunt prea bune instalatiile de Xenon ! Intamplator are si un service!in Teleorman

Link către comentariu

Cum ziceam... poate sa ia foc din cauza mai multor factori.

Golf 4 a luat foc instalatia electrica, caut sfaturi, merita reparata

Suntem in pericol sa ne ia foc motorul / masina ?

Vrei sa-ti pui xenon sau ti-ai pus deja? Pune-ti linistit ca n-are nici o treaba cu focul? Suntem 80.000 de membri pe forumul asta si sunt convins ca macar 5000 avem xenon aftermarket. Daca erau cazuri in care sa fi luat masina foc de la xenoanele aftermarket, nu crezi ca era vreun topic deschis? Ceva de genul... Mi-a luat masina foc de la xenon, dar nu este.

Povesti la gura service-ului... ca intre vanatori... :lol:

Link către comentariu

georgianlaurentiu50

Nu nu mi-am pus!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!