Jump to content

2nd dream car - VW Golf GTI

RazvanBlade

Postare recomandată

grilele le-am luat cu 62 lire(transport inclus) sunt in stare buna,nimic rupt,dar nu am stiut ca pachetul nu contine si cablul de alimentare. asa ca ieri l-am comandat si ala separat. momentan interiorul e tot demontat. vreau sa vopsesc si plasticele gri. lemnul ala nu-mi da pace deloc :)

Modificat de RazvanBlade
Link către comentariu
  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RazvanBlade

42

• H0lyBoy

6

• roby87

6

• Muale

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

am reusit azi sa montez grilele, din pacate ploua torential si nam putut desface plasticele de sub bord ca sa trag firul de alimentare.

am vopsit si piesele din consola centrala in gri (erau mahon). nu au iesit excelent, dar sunt multumit.

poze...

inainte:

post-27344-0-79013400-1323377114_thumb.j

dupa:

post-27344-0-23484200-1323377184_thumb.j

si inca 2 poze...

post-27344-0-23047700-1323377573_thumb.jpost-27344-0-42655500-1323377567_thumb.j

Link către comentariu

cred ca un colant ales cu grija se apropia de aspectul pachetului de aluminiu. plus ca un colant il dai jos usor,fara a afecta mahonul

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Link către comentariu

in poza nu se vede exact, dar in realitate zici ca e perfect aluminiu, nu are deloc aspect de plastic.

daca nu tine vopseaua sau se zgarie, o sa pun colant. deocamdata ramane asa

Link către comentariu

@ roby...trebuia sa iau un kit ieftin negru si sa vand mahonul, dar asta e....

care imi spuneti va rog cum se leaga ceasurile pt voltaj,boost si temp ulei?

am gasit unul care imi place f mult...

post-27344-0-64800500-1323645865_thumb.j

Modificat de RazvanBlade
Link către comentariu
  • 1 month later...

astazi masina a primit in sfarsit cotiera. tot am cautat si in sfarsit zilele trecute am gasit una OEM in stare f buna si cu material negru ca si scaunele recaro...

post-27344-0-90047000-1328398581_thumb.jpost-27344-0-62904700-1328398600_thumb.jpost-27344-0-44669900-1328398618_thumb.jpost-27344-0-46799700-1328398632_thumb.j

Link către comentariu

Mi-ar trebuii si mie un capac cu materialul respectiv. In cautarile tale, poate ai descoperit pe cineva care are :D

Scaunele ma incanta foarte tare dar ar trebui sa reconditionezi materialul si buretele de pe aripioara dreapta. Pana nu se distruge mai tare... si o sa fie mai complicat. Despre ce ceasuri este vb ?!

Link către comentariu

se rezolva si cu scaunele imediat ce ajunge acasa :) !! Facem si un detailing exterior serios si unul interior !

P.s - cauta-mi si mie un IC pt diesel , ca l-am dat pe al meu :D !

Link către comentariu

B_U_T, daca te referi la schimbator ca e de mahon inca...se va schimba cu unul R-line, dar nu am gasit la pret ok si sa fie si cu 5 viteze.

iar ornamentele care le-am vopsit io zic ca au iesit ok, in realitate arata muult mai bine !!

Circoloco, acolo la scaun am pus o intaritura de plastic dar s-a miscat putin. cum zice Holyboy, sa ma tina pana la vara si se rezolva.

am gasit acum 2 zile un interior de gti cu scaune sport+cotiera la 100 lire in Manchester. ca de gratis, dar din pacate sunt prea departe :(

legat de partea de sus a cotierei, am inteles ca se poate comanda la reprezentanta separat. nu stiu pretul si exact materialul, dar merita incercat !

ceasurile de care vb Holyboy sunt cele sport edition cu minidot si in km. momentan am ceasuri normale si in mile :( arata oribil !

Holyboy, facem si detailing-ul normal. sper ca pana atunci sa am si eleronul si prelungirea fata de aniversar :X

Link către comentariu

Scaunele ma incanta foarte tare dar ar trebui sa reconditionezi materialul si buretele de pe aripioara dreapta. Pana nu se distruge mai tare... si o sa fie mai complicat. Despre ce ceasuri este vb ?!

De acord la faza cu scaunul, trebuie facut ca ii pacat. Si la mine dadea semne de oboseala si l-am facut destul de usor.

Arata din ce in ce mai bine masina, spor la lucru!

Modificat de BH17DNB
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Foarte frumoasa masinutza, dar sa nu uitam nici de ceea albastra si aia arata bine dar dupa cum vad asta chiar va fi o bijuterie :beer: daca continui tot asa.... Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite!

Link către comentariu

ms mult :)

momentan masina a mancat iar bani...ca de obicei :))

2 cauciucuri pe fata Bridgestone Turanza 205/55/R16, road tax, antena mica. pe sapt viitoare se va schimba cureaua de la alternator+cablu alternator+ulei.

planuri mai sunt o gramada, bani sa fie...si timp :)

am ceasurile sport in romania dar nu le-am trimis incoace inca, am in dulap cablu pt iluminatul la gurile de bora, cruise control-ul e prin ceva cutie si el...dar cum ploua cam zilnic aici si eu lucrez chiar 13/14 zile...nu am timp sa ma ocup de masina.

post-27344-0-78589300-1330123169_thumb.j

Modificat de RazvanBlade
Link către comentariu

Mai mai !!! Se munceste intr-una la masina asta , nah ca ai si cluster inaintea mea !!! Baga tare ca te ajung din urma :)))

La sistem de franare nu mai muncim si noi ??? Imi place ca faci lucruri de calitate, ce trebuie ;) !!!

P.S - cauta sistemul ala de franare pt mine si trage din greu ca imi este dor deja de tine !!! :)))

Link către comentariu

razvane la frane sa stii ca ar trebui sa lucrez putin. acu 2 zile am pupato pe una in fund :( neatentie...asta e... nu sunt pagube la mine, avand viteza de 1-2 km/h. ea sustine ca i`am indoit sasiul, indoit bara metalica de ramforsare, etc, pagube de 850 lire...cred ca ajungem la judecata :))

am reusit sa schimb uleiul - Castrol 5w30 + intinzator curea accesorii INA + curea accesorii QH. initial am comandat Contitech, dar asta e...idioti.

Link către comentariu

da, zicea ca in cel mai rau caz daca se mai gaseste ceva bai, o sa ajunga dauna totala. stiu ca suna ca o gluma proasta, dar din pacate asta e realitatea in uk :(

Link către comentariu

Frane,frane si iar frane !!! Ce ti-am zis ca primul upgrade sa fie la frane !!! Stiu dupa mine odata ca daca nu aveam ds2500 o pateam rau...pune-te sa cauti si da-mi de stire !!!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Vine si upgradeul de frane la vremea lui :)

Momentan am o problema care nu'mi da pace...butonul de la frana de mana se misca si zornaie la viteza de parca as avea un clopotel in masina

Se poate schimba sau strange cumva ??

Link către comentariu

S-a vb de asta pe undeva. Greierasi...cauta. unii au pus un burete lipit sa tina butonul fix.

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu

azi a venit si noul schimbator. cel de Rline e prea scump momentan, asa ca am luat unul ieftin momentan.

poze:

post-27344-0-68201100-1331994718_thumb.jpost-27344-0-87985300-1331994735_thumb.j

legat de consola, am 3 variante.

1. sa vopsesc elementele gri in negru lucios ( am spray cu vopseaua masinii - diamond black )

2. sa vopsesc si consola de la schimabtor tot gri.

3. sa fac tot in folie carbon

acum si o poza cu interior varianta 2 :

post-27344-0-99299600-1331995357_thumb.jpost-27344-0-97980600-1331994881_thumb.j

astept pareri si sugestii :rolleyes:

Modificat de RazvanBlade
Link către comentariu

Arata mult mai bine cu noul schimbator.Decat sa faci cu folie carbon, mai bine negru lucios, eu as face tot inclusiv consola de la schimabtor.Poti sa incerci si cu ceva colant negru, nu neaparat lucios, daca nu iti place il dai jos.

Sa ai noroc la ea in continuare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!