Jump to content

Perdea Luneta


pysyk
 Share

Postare recomandată

Am facut o mare tampenie si nu stiu cum sa o mai rezolv,Perdeaua de la luneta are o sina prinsa cu doua cleme in stanga respectiv dreapta si este ridicata sau coborata de un motoras probabil.Acu ce am patit .am scos sina deoarece era crapata una din acele cleme de prindere si din neatentie am scapat plasa aceia si dusa a fost .Sa strans undeva jos linga luneta in interior si a facut un zgomot asemanator unei rulete desirate cand o scapi .Problema este ca nu stiu ce trebuie desfacu pentru arecupera perdeaua si daca prin portbagaj sau prin interiorul masinii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mergi la un tinichigiu de la vw sau audi si vb cu el. daca te apuci sa desfaci tu s-ar putea sa faci beleaua mai mare. trebuie sa scoti in principiu tot din spatele banchetei spate. ai grija ca nu este nici un kit de reparatie la perdeluta, ci doar poti lua una noua... am patit-o si eu, dar am reusit s-o blochez sus si gata

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Buna Ziua,

 

 

MA poate ajuta si pe mine cu un cod de piesa pentru perdea de luneta pentru un VW Bora? Multumesc.

Atasez o poza cu "piesa" pe care o doresc.

post-134543-0-77978900-1428571439_thumb.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bora sau passat sunt sinonime mai nou......

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...
decadurabolin

Va salut. Nu am vrut sa deschid alt topic. Unde as putea găsi info legat de retrofit perdele Passat b6? Am luat un set complet de perdele Uși spate și perdea electrica luneta. Unde pot găsi o schema? Ce piese îmi trebuie ca să știu dacă nu cumva nu primesc pachetul complet? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

decadurabolin

Va salut. Am primit componentele. Rămâne sa rezolv cu pielea de pe fetele de usi. Eu am interior de piele neagra iar fetele de uși pe care le am luat au stofa. Doi, perdeaua spate electrica a sosit cu tot cu sine. Motorul este instalat deja. Ma poate ajuta cineva cu o. Schema de legare curent motor, legat de buton etc? Bănuiesc faptul ca trebuie sa duc doua fire la tabloul de siguranțe din stânga șofer, doua fire la buton și o alimentare +împământare perdea undeva în spate. Cu stima. 

 

PS problema este ca am primit firele tăiate. Era bătaie cică mare de cap sa dezlege de Adunătură de fire care ducea la bord, spre siguranțe. De aceea tre sa o iau de la zero.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

decadurabolin

Eu tot scriu în caz ca exista băieți care își vor face acest retrofit la mașină. 

Cârligele de prindere se înșurubează direct în latura metalica a portierei de sus. Nu exista lăcaș special sau cine știe ce poziție speciala. Direct cu filetanta și pui cele patru cârlige (doua și doua per portiera ) pe stâlpul de sus al portierei. Tutoriale de scos măștile de plastic uși exista pe YouTube. 

Doi, am stat sa analizez puțin cablurile perdelei. Din câte am vz are un fir mai gros maro ce pare a fi curentul și doua subțiri care cred ca duc direct la buton. Nu cred ca are alte fire speciale pt fuse box etc. Dacă cineva cu cunoștințe poate confirma, ar fi super. 

Urmează sa postez rezultatul cu fetele de uși și ulterior cu perdeaua spate. 

Va mulțumesc. 

Modificat de decadurabolin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 years later...
Socolan Sergiu

Salutare! Am si eu o problema cu perdeluta electrica pe care cred ca o au si altii...am rupt ca prostu' ambele carlige care tin perdeluta prinsa de stalpii spate si nu mai functioneaza in sus si nici in jos. Motorasul merge, nu e ars. Imi puteti spune o rezolvare?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!