Jump to content

Masina mea

MeMe S

Postare recomandată

Incerc si eu o prezentare a masini pe care o am. Astept si eu pareri si sfaturi pentru urmatoarele etape. Va multumesc

VOLKSWAGEN

Model: BORA

Motor: 1.9 TDI

Putere: 85 kW (116 CP)

Dotari:

- Climatronic;

- Reglaj lombar la scaune;

- Cutie manuala 6+1 trepte;

- Imobilizator;

- Tempomat;

- Cotiera fata + spate;

- 4 geamuri electrice;

- oglinzi electrice si incalzite;

- volan sport imbracate in piele;

- jante 15" originale VW;

- ASR;

- Alarma cu modul ridicare geamuri;

- Instalatie xenon (H4) 8000K;

Dotari ulterioare si modificari:

Audio:

- KENWOOD KDC 7070R;

- Pachet Magnat/Streetracer 3000XXL;

Exterior:

- Faruri FK cu Angel Eyes;( xenon scurta(8000K) + proiectoare(6000K) / RUFF * xenon lunga CANBUS (8000K);

- Semnalizari lucas-uri LED;

- Day Running Lights;

- Leduri C5W nr. inmatriculare;

- Jante pe 16";

- Discuri frana : Zimmermann fata/spate;

- Amortizoare KYB;

Interior:

- Schimbat becurile de la plafoniera cu leduri;

- Covorase din cauciuc;

- Bloc de lumini cu proiectoare;

- Folie omologata RAR;

- Ornamente din carbon;

Am incercat sa fac cate putin din toate. Sper si la mai multe, dar pe parcurs.

post-44440-0-92098400-1312652840_thumb.j

post-44440-0-10335100-1312653066_thumb.j

post-44440-0-33117300-1312653202_thumb.j

post-44440-0-19447300-1312653332_thumb.j

post-44440-0-66878500-1312653376_thumb.j

post-44440-0-13497000-1312654696_thumb.j

post-44440-0-51574800-1312654945_thumb.j

post-44440-0-57981100-1312654955_thumb.j

Modificat de MeMe S
Link către comentariu

Sunt de acord cu Mihai.

Ai idee cam ce cred ceilalti participanti la trafic, cand le vine unul din fata cu 8000K xenon ? :blink:

Fara suparare, dar mie si acele DRL-uri mi se par cam in plus. Insa daca tie iti plac...

Oricum, sa te bucuri de ea cat mai mult. :)

Modificat de Deadly
Link către comentariu

Va multumesc, sincer cand am venit cu ea din afara am avut pe farurile vechi (H4), de 8000K si se vedeau foarte frumos am o poza cu farurile vechi, multi zic ca nu vezi bine cu ele pe ceata, ploaie. Mie chiar imi place culoarea ce o au, acum pot spune ca am si eu lumina pe masina.

DRL-urile nu le voi tine mult am in gand sa schimb bara sau sa ma hotarasc la o prelungire si sa iau un set de proiectoare ( pe leduri ) sau am vazut ceva cu lupa. Nu am idee ce cred ceilalti, dar eu nu le am ridicate sa te orbeasca, acum nu stiu ce sa zic, pot spune ca aveam probleme cu farurile vechi neavand lupa ii deranjam mai mult, insa acum nu primesc fleshuri.

Modificat de MeMe S
Link către comentariu

intotdeauna mi-a placut bora si a ta nu face deosebire!

insa, nu vreau sa te ofensez, dar referitor la afirmatia ta: "nu primesc fleshuri"...pai crezi ca e o afirmatie corecta? daca meditam putin gasim si raspunsul: crezi ca un sofer care conduce/calatoreste mult are chef sa iti faca tie flash-uri cand tu esti al 100-lea care ii apari in fata cu luminile alea? am dat si eu odata/2ori, insa am tras concluzia, dar daca iti pasa de noi, ceilalti care suportam aceasta optiune a masinii tale o poti modifica usor.

drumuri usoare!

Link către comentariu

Da ai dreptate,am sa imi pun de 6000k si atunci sper ca nu voi mai deranja.

Link către comentariu

8000k am avut si eu.3zile au stat pe masina mea,pana la prima ploaie...nu vedeam nimic cu ele.

Sa o conduci sanatos cat mai multi km

Link către comentariu

Multumesc, da nu se vad cum se vad cele de 5300k -6000k, dasta si am montat de 6000k in proiectoare ca la ceva sa merg cu ele.

Link către comentariu

stimate coleg, felicitari pt masina. E frumoasa, mai ales in poza 2 unde arata f f bine, dar cand aprinzi toate luminitele, parca masina isi pierde din stralucire. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar nu cred ca BORA ta NU si-ar dori sa fie un BMW, ma refer la angel eyes care nu au ce cauta pe VW parerea mea, apoi acele DRL sunt ca nuca in perete.

Link către comentariu

Nu o iau in nume de rau, fiecare isi spune parerea iar eu va trebui sa ma conformez si sa o fac in asa fel incat sa arata bine.Cu farurile da ai dreptate dar niste faruri in genul celor de pe R32 sunt foarte scumpe si nu imi permit, ce mi-am putut permite mi-am pus pe ea. Aveam o problema cu lumina facuta de farurile vechi, nu bateau deloc bine in schimb acum sunt foarte multumit.

Link către comentariu

Te inteleg perfect in legatura cu lumina data de farurile OEM. Se pare ca, atunci cand au facut Bora, nu s-au gandit si la acest aspect. Nici la mine nu bat prea bine farurile. :(

Eu ma gandeam la asa ceva, cand va fi sa-mi schimb farurile:

post-50992-0-51957300-1312716905_thumb.j post-50992-0-99409400-1312716910_thumb.j post-50992-0-04883300-1312716920_thumb.j post-50992-0-05768900-1312716930_thumb.j

Pozele sunt luate de pe forum. Sper sa nu se supere vreun coleg. :)

Link către comentariu

Da nu stiu ce sa zic si la al tau poti pune lupa, nici eu nu eram hotarat de care sa imi iau pana la urma si cu ajutorul lui " rudolf.s " pot spune ca am facut o alegere buna, acum chiar vad si eu pe unde merg :)) cu acest prilej ii multumesc colegului nostru " rudolf.s " care a avut rabdare cu mine si ma inteles.

Link către comentariu

Parerea mea este ca macar pe proiectoare trebuia sa-ti pui becuri de 4300k. Eu am avut aprope trei ani becuri de 6000k pe scurta, aveau o culoare care arata bine dar pe ploaie imi era foarte greu. De prin octombrie am pus becurile de 4300k si nu le-as mai schimba cu altele. Ofera o vizibilitate mult mai buna, atat pe ploaie cat si pe uscat.

DRL-urile nici mie nu imi plac, ma bucur ca ai de gand sa le dai jos. Daca vrei sa-ti pui proiectoare in bara sa iei in considerare si pozitionarea intercoolerului.

Link către comentariu

Da este o mica problema cu intercoolerul dar sper ca o voi rezolva in vreun fel, am vazut la cineva care se-a montat si daca la el a mers de ce nu ar merge si la mine...

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Vopseste-i volanul sau imbraca-l din nou in piele

Link către comentariu

da este destul de tocit, " Kicker " imi place tare mult cum i-a iesit colegului nostru, am de lucru la ea...va trebui acum sa ii schimb sau sa renunt la ele la bandourile de la bara fata/spate, cel de pe fata il am spart. ma costa 60ron bandoul pe fata si nu stiu ce sa fac...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!