Jump to content

Flansa corp injector

kanguru_bn
 Share

Postare recomandată

salutare, astazi am deschis capota sa curat putin motorul si am obs ca, carburatorul are un joc destul de mare. la o privire mai atenta am vazut ca e crepat cauciucul care prinde carburatorul de admisie. oare ce e de facut si cat de grava e problema?? multumiri :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De schimbat. Nu e scump. Problema e ca trage aer fals si vei vedea variatii ale turatiei si chiar opriri ale motorului.

Link către comentariu

influenteaza si consumul, asa-i ?

Link către comentariu

In primul rand nu e carburator !!!!!!

Rog un moderator sa schimbe titlul topic-ului !

Link către comentariu

SWAG 30 12 0033 in jur de 100lei.

post-64586-0-54915000-1312546511_thumb.j

Link către comentariu

nu stiam exact cum ii zice. scuze de eroare :icon_thumright:

daaa. am rezolvat, am gasit ceva la 50 de lei. multumesc

Link către comentariu

@Gabi

O rugaminte am. Mai ai vreo schema detaliata a sistemului de alimentare ? Ma intereseaza sa identific corect filtrul epurator de gaze. Multumesc anticipat !

Link către comentariu

@raimon

din pacate eu nu am facut nici o poza cu piesa, dar daca te uiti la schema pusa de gabi, o sa-ti dai seama care e. sanatate!

Link către comentariu

• 2 months later...

-stie careva cum se schimba flansa corp injectie la un golf 3 1.6 75 cod motor?

Link către comentariu

• 2 years later...

se desurubeaza cele 3 suruburi de la capacul ce duce spre filtrul de aer ,apoi vei vedea ,,, carburatorul,,, cu injectorul in mijlocul acestuia ,daca te uiti atent  in interiorul carburatorului mai sunt 4 suruburi cu cap de imbus le desfaci si pe acelea  si tragi uor de  carburator in sus .Atentie cind faci asta, fiindca trebuie sa  scoti mufele de la injector ,potentiometrul clapetei de acceleratie si motorasul pas cu pas.Se desface si furtunasele de la pompa de benzina tur si retur si le notezi  ca sa nu le pui invers  si a mai ramas cablul de acceleratie. Cam asta ar fi  ,de montat ar terbui sa fie mai usor ,spor la treaba

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!