Jump to content

VW Golf VI Highline 1.4 TSI 122 CP

Mihai Coman

Postare recomandată

Salutari tuturor membrilor forum-ului. Dupa cum spune titlul am reusit si eu sa schimb masina. Am trecut de la un VW Polo 9N la golf VI.

Am atasat cateva poze din data in care am luat masina de la PBN. Am asteptat 2 luni :icon_thumright: Acum am 1600 de Km :Driver:

Masina este un VW Golf VI Highline 1.4 TSI 122 CP Manuala 6 trepte cu urmatoarele optionale:

- Culoare Alb

- Tapiterie Negru Titan.

- Aer conditionat Climatronic.

- Alarma antifurt "Plus" cu imobilizator electronic,senzor de supraveghere interioara,back-up horn,deschidere individuala a usilor.

- Camera Rear Assist.

- DYNAUDIO Excite.

- Faruri xenon cu iluminare dinamica la virare,lumini de drum permanente cu tehnologie LED si instalatie spalare faruri.

- Lampi spate in tehnologie LED

- Pachet depozitare-sertare sub scaunele

- Pachet Relax:scaune fata incalzite, lumini de drum permanente cu functie coming home-leaving home,senzor de ploaie,instalatie spalare faruri,oglinda interioara cu sistem automat antiorbire, duze nstalatie spalare fata incalzite, indicator nivel lichid spalare

- Radio CD RCD 510

http://imageshack.us/g/687/060720111384.jpg/

Modificat de Mihai Coman
Link către comentariu

La cat mai multi km cu masinuta asta exceptionala :), nu o sa te dezamageasca !

Link către comentariu

Multumesc mult.

offtopic: Din punct de vedere tehnic masina este super, dar am o problema la fetele de usi din cauza sistemului dynaudio, pe care o voi posta in momentul in care voi avea acces pe forum :blah: poate impreuna vom gasi o rezolvare caci cei de la PBN nu au gasit.

Modificat de Mihai Coman
Link către comentariu
  • 6 months later...

Foarte frumoasa! Sa o stapanesti sanatos! Ai reusit sa dai de cap problemei cu fetele de usi? Ce anume te deranja?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!