Jump to content

Jante de 17

Ice_2k
 Share

Postare recomandată

Jante pe 17" originale Phoenix. Par rezistente la drumurile de prin Romanica. Intradevar consider ca scutura masina ceva mai bine pe drumuri cariate decat daca ar fi pe 16", iar bordurile sau gropile cu margini ascutite reprezinta moarte curata cauciucului. Apar boalfele ca ciupercile dupa ploaie :lol:

Avantaje in schimb, pai o stabilitate bestiala pe viraje, nici nu clinteste masina, iar la drum lung, viteza de croaziera, e vis :lol:

Mai pe scurt, dupa mine, merita :lol:, dar atentie pe urma pe unde va aventurati :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Intrebare: Cu ce presiune se merge la roti pe 17 echipate cu 40/205 fata- spate

Link către comentariu

Subscriu pt 16....sunt `cool` cele pe 17, mai stabila masina in curbe....dar sa recunoastem....chiar daca ne doare...NU avem drumuri pt jante 17. Si mie imi plac dar probabil imi voi pune peste cativa ani

Link către comentariu

• 2 weeks later...

scrie pe cauciucuri la ce presiune sa se foloseasca.

Link către comentariu

Pe cauciucuri este scrisa presiunea maxima permisa de constructorul acestora, presiune care nu trebuie depasita niciodata si care nu are legatura cu marca si modelul de masina pe care sunt instalate.

Referitor la intrebarea lui D_M_X, este bine ca anvelopele sa fie umflate la presiunile indicate de constructorul masinii; valorile sunt inscrise in cartea tehnica si sunt de obicei scrise si pe o eticheta aflata la vedere in masina.

Diferite diimensiuni ale anvelopelor (incadrata in limitele recomandate de constructorul masinii) nu trebuie sa conduca la modificari ale presiunii. Numai in cateva cazuri, unii producatori recomanda presiuni usor diferite pentru diferite dimensiuni ale anvelopelor.

Link către comentariu

Vezi daca nu cumva ai detalii despre presiunea "best" pe capacul de la alimentarea cu combustibil, pe partea interioara, evident.

Link către comentariu

rotile sunt pe un g3 . Evident masina asta nu a venit in dotare cu astfel de roti . Avea pe 15. Pe cauciuc nu scrie presiunea ca m-am uitat. Doar coduri care nu stiu sa le citesc.

Link către comentariu

Incearca un 2.2-2.3 Eu atat bag la mine (225/45/17). Totusi conteaza si masa masinii si distributia pe axe...la mine sunt 1500 kg si distribuite cu totul altfel decat la G3.

Link către comentariu

Eu pe fata tineam pana acum 2.4 si pe spate 2.3 la o masa de 1380kg,si pareau ''moi''.Acum merg cu 2.5 pe toate si par destul de oki... :icon_redface: insa nu mai e la fel de comoda ;)

Iti recomand un 2.2 pe toate rotile pentru 2 persoane(in mod normal) si 2.4 pe ''full load'' :beer:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

caut niste jante mille miglia ht 3 pe 17, cu 5 prezoane pt golful meu 4. daca stie careva de unde pot sa cumpar sau stie pe cineva care vinde d-aastea sa imi scrie si mie un reply. multumesc

Link către comentariu

Si eu am jante pe 17" de cand am luat masina ,asa a fost dotata , singurul dezavantaj este ca schimb cam des burdufurile ,si se uzeaza mai repede gumele,mai prinzi si ceva zgarieturi pe ele din cand in cand daca nu esti atent la craterele de pe meleagurile noastre. Oricum vad ca ai A4 ,deci alte probleme nu vad sa apara..

bafta-n trafic !

Modificat de Dragosh_
Link către comentariu

• 1 month later...

Eu am roti pe 17 si suspensii H&R (tari). Avantajele sunt evidente atunci cand mergi pe un drum bun. E o adevarata placere sa simti cum se lipeste masina pe sosea. Treaba se complica insa in traficul de zi cu zi pe strazile noastre de Romania. Daca poti sa iti permiti sa treci la o viteza relativ normala peste anumite gropi cu o masina cu roti pe 16, cu rotile pe 17 + prgaurile de GTI si suspensiile astea... trebuie sa ma gandesc de doua ori si sa franez ceva mai mult, no! :vaidecapulmeu:

Cat despre urcat borduri... forget it!

La aia cu look-ul insa... eeee? :unsure:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!