Jump to content

Alimentare passat 95

Murphy
 Share

Postare recomandată

Problema a plecat de la supapa de regularizare a presiunii din capatul de rampa la alimentare. Are cineva idee unde pot gasi asa ceva la un pret rezonabil sau cum as putea reconditiona dracoslovenia aia de supapa.

Multumesc anticipat colegilor de forum care vor binevoi de a participa cu sugestii si solutii.

PS: Voi posta si imaginea cu piesa buclucasa.

post-40062-0-88170600-1311794339_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut ! nu stiu exact daca te ajuta cu ceva acest link: http://oscaro.es/lista.asp?ID_GENERIC_ARTICLES=168&ID_OSC_TYPES=13885&ID_OSC_LEVELS=919 .problema este ca nu stiu cati cai are masina ta 107,115 sau 130? dar oricum banuiesc ca toate sunt cam aceleasi.Eu de pe acest site imi fac comanda de piese. Nu stiu cat te ajuta pe tine dar cel putin iti faci o idee. :Driver:

Ah am uitat sa-ti spun : Acest regulator de presiune nu poate si reparat deoarece este capsulat si el functioneaza pe baza unui vaccumatic, iar daca inauntrul lui are o membrana cu o pastila care inchide-deschide circuitul si de regula se duce acea membrana, asa ca ALTA NOUA cere. :santa:

Modificat de Gili
Link către comentariu

Multumiri Gili.

Motorul e model ady si are 115 CP.

Extrem de util de stiut ca nu se repara pentru ca toata lumea ma sfatuia sa cumpar semeringuri si alte tampenii.

Pana la urma am reusit sa iau unul de pe un audi de prin germania si adus cu bunavointa unui coleg de pe comunitate.

Utile de stiut ca se pot face comenzi online sau offline prin prieteni de prin afara.

Tare as vrea sa stiu care e rolul exact al acestei piese.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!