Jump to content

passat b1

dixy2k
 Share

Postare recomandată

are cineva mai multe informatii de acest model?

eu nu cunosc prea multe doar din auzite....cum ca era mai rapid decit renault 18 si 20 chiar daca motorul nu era asa de puternic. asta doar datorita cutiei de viteze fantastice pe care o detinea. fiind mai usor era de asemenea un avantaj.

am un prieten care a avut un break de prin anii 78-79 cu un motor de 1600 pe carburator pe care ulterior la schimbat cu unul de golf 1800. vorbesc de anii 80 acum cind nici buletin nu aveam. deci nu mai spun sa fi stiut de performante si numere si altele.

stiu ca avea doar 4 viteze si fara a/c

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 years later...

Informatii despre: io am masina de vreo 4 luni. Merge motorul ceas dupa ce i-am schimbat carburator(nou)de Dacie. In rest: defectiuni la el am patit sa mi se fisureze un brat de la bascula(nu stiu dc m-am exprimat foarte corect). O sa o schimb azi cu una modificata de audi. Am mai auzit de defectiunea asta la un fost proprietar de Passat acelasi model. Gropile ne omoara si se pare ca bascula nu e asa zdravana ca la Audi 80 (model 90)-comparand grosimea si calitatea materialului.Asta e , are 26 de ani a mea. La buget mic, cumparam ce putem. Am si manualul in germana dc te intereseaza. In rest, consuma foarte putin : in afara 5% masurat cu metoda plinului de 2 ori-la 100 km si la 500 km. In oras nu stiu. In rest...Nu mai stiu.cred ca o masina poti sa zici dc e buna dupa ce i-ai facut revizia si dupa ce ai folosit-o minim 2 ani. Hai noroc

Link către comentariu

• 4 months later...

Iti spune un propietare de asa ceva...modelul este facut in paralel cu faimosul audi quattro cel care a castigat multe raliuri bazandu-se pe tractiune 4x4 >ai dreptate cutia ajuta mult masina asta ....iar de renault 18 si 20 nici nu incape discutia vb la aceiasi cilindree...Ce e cel mai spectaculos la passat b1 sunt cutia de viteze cu treapta a 2a extraordinara si directia foarte sensibila...uneori prea sensibila...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!