Jump to content

Bora

sebax

Postare recomandată

Buna seara colegi forumisti!

M-am hotarat sa va prezint si eu masina mea:

VW Bora 1,6 16V 77KW AZD

Data nasterii: 27.02.2002

Data primei inmatriculari: 15.03.2002

Am cumparat-o la sfarsitul lunii martie, tocmai ce fusese adusa din Germania

Km la bord la cumparare: 124652( m-as mira sa fie reali dar nu ma agit prea tare sa aflu)

Acum are ceva peste 126000

Dotari:

Varianta de echipare Trendline, culoare gri, bari, bandouri si oglinzi vopsite in culoarea caroseriei

Jante aliaj pe 15

Oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite, ABS, 4 airbag-uri, climatronic, cotiere fata/spate, volan, maneta schimbator si frana de mana imbracate in piele, suport de pahare fata, ornamente aluminiu, 4 geamuri electrice, computer de bord mic, tempomat, scaune sport, mp3 Blaupunkt... cam atat imi vine in minte acum.

Poze...

si poze...

poze...

post-88833-0-32681400-1310676697_thumb.j

post-88833-0-20633300-1310676708_thumb.j

post-88833-0-19955400-1310677269_thumb.j

post-88833-0-65828400-1310677281_thumb.j

Modificat de sebax
Link către comentariu

Felicitari pt achizitie.Acum trebuie sa te apuci de modificat mici chestii pe la ea.

Link către comentariu

inca...

mai cateva...

multumesc Costy, dar as vrea sa o tin cat mai originala, si nici nu prea stau bine cu finantele, asa ca... :(

deocamdata ce am facut la ea de cand am luat-o:

schimbat ulei si toate filtrele

schimbat distributie si pompa de apa

cumparat covorase cauciuc de la Petex

cumparat 4 roti de tabla cu cauciucuri Dunlop Winter Sport M3 si capace

cam ajunge pe anul asta, ca m-a cam secat de bani :lol:

in rest sper sa nu mai ceara decat benzina si :Driver:

post-88833-0-60823300-1310677391_thumb.j

post-88833-0-15422700-1310677398_thumb.j

post-88833-0-78487200-1310677409_thumb.j

post-88833-0-43563200-1310677488_thumb.j

post-88833-0-27420300-1310677499_thumb.j

Link către comentariu

Sa o rulezi cat mai multi km cu placere si in siguranta :icon_thumright:

Link către comentariu

Sa ai noroc de ea, si eu am bora, motor ca al tau, deja o am de 1 an jumate si sunt ft multumit de ea.

poate ne intalnim odata sa le admiram :)

Cat ai dat pe ea?

Modificat de clopos
Link către comentariu

multumesc tuturor pentru urari

clopos am dat pe ea 4600 e neinmatriculata, taxa 1915 lei, cu totul am ajuns pe la 5200 e

am putea sa ne intalnim ,de ce nu, probl e ca eu am mai rar drum prin Tg Mures, dar nu au intrat zilele in sac

Link către comentariu

Faina masinuta,arata bn bn si exterior si interior,se vede ca e masina adusa de "afara" :lol: S-o stapanesti cat mai multi km fara evenimente neplacute si sa ai grija in continuare de ea,pt ca si ea,o sa-ti ofere satisfactii maxime,conducand-o! ;)

Modificat de alecsandru19
Link către comentariu

Multumesc.

Din pacate azi in parcare la LIDL un idiot mi-a frecat-o putin, asa ca, atunci cand am iesit din magazin avea o pata rosie pe bara spate in partea dreapta. Am sters eu cum am putut da tot se mai vede.

Stie careva daca iese la polish, zgirietura e superficiala?

Link către comentariu

depinde cat de adanca este.

posibil sa iasa. tabla nu e indoita?

Link către comentariu

Imi plac scaunele, am vazut acelasi model si pe golf variant 2006.

Legat de pata de pe bara... :( cu benzina ai incercat sa stergi?

Multi km fara probleme!

Link către comentariu

muale, tabla nu e indoita e numai frecata ca si cum ai fi dat cu smirghel pe ea

kicker, o sa incerc si cu benzina, nu m-am gandit la asta, mersi de sfat

Link către comentariu

Salut,

Ma bucur sa mai vad inca o Bora :).

Ce nu prea inteleg de ce te-a costat inmatricularea 1915 lei, asta fiind doar taxa de prima inmatriculare sau si alte taxe ? Intreb pentru ca si eu am inmatriculat-o pe ea mea recent, de 3 sapt si m-a costat 1600 lei, fara RAR, RCA si alte taxe...

Cat ti-au iesit noxele ?

Si referitor la km masinii, de ce sa nu fie reali ? E totusi o masina pe benzina, plus ca nemtii mai au pe langa asta si un diesel cel putin :). A mea am luat-o cu 123500, si am dus-o la VW inainte sa o cumpar sa vad daca e totul asa cum zicea vanzatorul.

Frumoasa masina, sa te bucuri de ea, cat mai multi km fara incidente.

Link către comentariu

Frumoasa si ingrijita masina. Interiorul seamana foarte mult cu al meu, volan, scaune, insertiile de carbon, schimbator etc. Si jantele sunt modelul pe care l-am avut inainte sa pun pe 17, din cate am vazut sunt destul de rare. Numarul de km si eu zic ca ii posibil sa fie real.

Cum vezi noaptea cu farurile? Ma gandesc ca poate te confrunti si tu cu problema pe care am avut-o multi pe aici, legata de calitatea proasta a luminii farurilor.

Multa sanatate si multi km fara probleme cu masinuta.

Link către comentariu

Km pot fii reali,e masina pe benzina si a zis un coleg mai sus...neamtzu mai are un diesel pe langa ea,cel putin :) astea sunt dekt de plimbare pe benzina cred...si cele diesel de naveta :lol:In legatura cu farurile si eu cam sunt dezamagit de calitatea lor,care ar fi cele mai ok?Cu toate k design-ul e super ok la cele OEM...Numai bn si multi km in continuare!

Link către comentariu

mersi de aprecieri baieti

1915 lei a fost doar taxa de poluare, undan nu stiu cum ai scos-o tu la 1600 lei, doar massinile sunt identice, poate noxele la tine sa fi fost mai mici?!!!??

la mine sunt 166g/km

Intradevar, farurile sunt de toate jena!!!! Inainte am avut Solenza si aveam niste lumini foarte bune.

dar asta e, o sa incerc sa pun niste becuri mai bune, si mai vedem.

drumuri bune!

Link către comentariu

Dimpotriva, noxele la mine au iesit la 180g CO2/km (daca bine tin minte, oricum peste 170), la R.A.R'ul din Cluj. Masina in Tg-Mures am inmatriculat-o caci acolo am domiciliul in buletin...ma gandesc ca si tu tot in MS ai inmatriculat-o.

Deci fara pile, relatii s.a.m.d, atat am platit la finante. Pe 28 iunie am inmatriculat-o.

Numai bine !

Link către comentariu
Claudiu Daniel

Salut! Si eu tot 1915 lei am dat pe taxa pentru o masina aproape identica cu cea a lui Sebax. Si apropo, in cererea aceea in care specificam cati km am sa fac anual cu masina am trecut 50.000, ca asa m-a invatat cineva. Am crezut ca asta o sa faca sa scada taxa, dar nu s-a cunoscut. Noxele mi-au iesit 166 g CO2/km.

In fine, banii i-am dat, desi ma bate un gand sa dau in judecata statul roman pentru recuperarea taxei, dar imi e frica de o cheltuiala in zadar.

Bafta!

Link către comentariu

undan din ce an e masina ta?

a mea e din 2002 poate a ta e din alt an si din cauza asta a iesit taxa mai mica

Link către comentariu

@sebax Asa m-am gandit si eu, anul fabricatiei este 2001 luna a 6-a....asta inseamna ca au trecut-o pe 2002, deci taxa calculata cu 9ani, nu cu 10 :) ca si la voi...

@Claudiu Daniel In cererea respectiva de la finante, trebuiau impartiti km masinii la 10 (varsta masinii), si iti iesea vreo 13-14mii km pe an, dar nu cred ca influenteaza cu nimic taxa, ca treci real sau din burta, e doar o formalitate.

In fine, bine ca am reusit cu totii sa inmatriculam masina, cu toate ca taxa a fost exagerat de mare, chiar si 1600 mi s-a parut mult prea umflata, avand in vedere ca toate taxele la mine au urcat pana in 2500 lei...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut baieti!

Nu am mai scris demult aici...

referitor la faruri, am facut un upgrade cu becuri Osram Night Breaker Plus. se vede mult mai bine ca inainte.

Din pacate al un far am urechile de prindere rupte. Stie careva daca se pot repara?

Multumesc, o zi buna tuturor!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!