Jump to content

2011 Audi A5 Sportback Quattro

AlexKgs

Postare recomandată

Nu o sa pun o evacuare care sa ma deranjeze in interior cand merg 1500km incontinu cum am facut vara trecuta. O sa pun ceva care sa nu ma deranjeze foarte tare in interior.

Modificat de AlexKgs
Link către comentariu

Am facut acelasi drum amandoi :)

Ti se pare ca noi in masina am avut probleme cu sunetul ? Deloc. La drum intins stie sa fie linistita. Pentru ca tu nu mergi in 3k rpm. Sta mereu intre 1500 si 2000 rpm. Nu te va deranja :)

Ai mers si cu mine in masina... nu ti s-a parut ca deranjeaza :)

Link către comentariu

Frumos sunetul !

Dar nu e deloc greu de reprodus. Noi facem finalele in acelasi fel ca supersprint, daca facem si interiorul de acelasi diametru e aceeasi chestie. Inoxul e idenitc, T304.

Link către comentariu

Supersprint in general foloseste diametre mai mici decat Milltek, acelasi lucru l-am vazut si la mine 54mm in loc de 65mm

Link către comentariu

Si nu este deloc intamplator ;)

De asta sfatuim toti clientii, big bore 3 inch nu este egal cu performanta. Mai ales la o masina pana in 450-500 cai.

Ultimul exemplu si gata cu off topic :) >> sistemul nostru dezvoltat pentru Porsche 997TT e pe 63, si masina are ceva putere.

Cine e curios, pun acum poze pe topicul nostru cu masa matrita abia instalata si cum se face sistemul de 996TT :)

Link către comentariu

Am facut acelasi drum amandoi :)

Ti se pare ca noi in masina am avut probleme cu sunetul ? Deloc. La drum intins stie sa fie linistita. Pentru ca tu nu mergi in 3k rpm. Sta mereu intre 1500 si 2000 rpm. Nu te va deranja :)

Ai mers si cu mine in masina... nu ti s-a parut ca deranjeaza :)

La tine se aude super bine, nu deranjeaza deloc. Ceva asemanator vreau :)

Link către comentariu

Doar daca vrea Alex :)

De fapt nu o sa le vand... Au fost cadou din partea unor prieteni de ziua mea. Asa ca Alex isi pate face una ca a mea la TopGear

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Ce tobe are cel din filmuletul de la Supersprint?

Scrie la descriere, NO SILENCERS.

Initial la fel am crezut si eu. Dar ei se refera la faptul ca nu are intermediare

Link către comentariu

M-am uitat la Supersprint pe site iar masina din filmulet are sistemul lor Race, in care nu exista DPF nici finale. Doar teava. Si pentru asta trebuie sa platesc peste 1000EUR ?!?!!? Ce porcarie! Supersprint mereu au fost scumpi (din punctul meu de vedere) si nu se apropie ca sunet de Milltek. Supersprint face mai mult un fâsâit decat un sunet adevarat.

Asa mai bine faci teava direct la TopGear si iesi la jumatate de pret fata de Supersprint, folosind acelasi tip de material

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Ce zici tu e valabil pt benzina,unde clar milltek se aude mult mai bine.Insa aici,in cazul 3.0tdi,milltek e prea cuminte fata de SS :).

Si da...1000euro pt teava goala,e cam...inadmisibil.

Link către comentariu

Dap Ciosmi, ma refeream la benzina turbo, in special la 2.0T si 2.5T, ca altele nu am auzit din pacate.

Si daca as avea un 3.0TDI, nu as pune nici Milltek nici SS, direct teava cu soft dpf off. Sunt convins ca s-ar auzi demential

Link către comentariu

Teava goala cu center section de 63 maxim si bifurcatia de 57 si se va auzi superb.

Miecuri ne vine un sistem de 3.0TDI, il punem pe masa noastra de matrita si vedem ce va iesi :)

O sa fie disponibile pe stoc Downpipe-uri cu DPF OFF de 63 bolt-on (Sau mai mare cine vrea neaparat), se vor putea trimite oriunde in tara.

PS - am pus poze pe topicul nostru cu sistemul de porsche gata :)

Scuze Alex ca am poluat topicul :)

Link către comentariu

Vreau sa aud si eu un 3.0 TDI facut de voi sa vad cum se aude :D, ca sa stiu ce ma asteapta :P

Link către comentariu

Avem un A6 2.7 TDI, facut de Andrei in perioada de training.

Doar cat-back, pe 57 fara tobe . Cred ca a fost prima lucrare a lui Andrei dupa ce s-a intors din Anglia (unde a facut primul stadiu de training).

Modificat de BAD_MF
Link către comentariu

Postez aici ca tot era vorba de sunet :)

Audi A5 longlife LOUD version exhaust.

Clientul nostru a vrut 3 inch bore, s-a umblat si la turbo.

Dowpipe-ul se poate vedea pe topicul nostru :)

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!