Jump to content

2011 Audi A5 Sportback Quattro

AlexKgs

Postare recomandată

Frumos ;)

Facem Revo oricand doresti. Vedem ce iese;)

Dupa ce fac facelift la a mea voi vopsi si eu negru lucios ornamentele din bara

Link către comentariu

Foarte frumos cu acest negru lucios....Este cumva piano black culoarea??(ornamentele si grila)

Link către comentariu

Bravo! Foarte frumos arata! Imi place cum se vede difuzorul spate in combinatie cu tipsurile negre. :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

DPF te ajuta doar la ITP nu? Cand am fost in UK, A5 lui masimo nu scotea pic de fum, in schimb se auzea demential ;)

Link către comentariu

Se simte miroul de gaze fara DPF

Totusi trebuie sa petrec mai mult timp cu una fara DPF pentru a ma convinge sa fac schimbarea asta.

Link către comentariu

Am scos eu DPF la A4 2.0 TDI 170 CP si am inlocuit carcasa filtrului cu un catalizator + senzorii lasati pe pozitie. Se aude mai gros, are un fasait specific, miroase putin a gaze si nu scoate fum. Inca nu am apucat sa ii fac softul de anulare, insa merge foarte bine si nu am nicio eroare in bord.

Link către comentariu

Vai de capu' meu cum se aude. Senzational!

Ziceam ca a lui Roby suna bine, dar asta zici ca e masina de curse. :D

Link către comentariu

Se aude senzational cea de la supersprint,parca nu e asa "gatuita" ca cea de la milltek :)

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

Dumnezeule cum se aude...Cel mai frumos sunet de TDI auzit pana acum. Si eu cand va spuneam de acum un an sa lasati prostiile de milltek, care este facut in china voi....batman batman...

Link către comentariu

Se aude senzational. Pai nu are rost sa cumperi tot traseul de la Supersprint din moment ce e DPF-off si non-resonated. Iei doar finalele si restul de traseul il poti face la TopGear ;) Si iesi mult mai ieftin

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!