Jump to content

2011 Audi A5 Sportback Quattro

AlexKgs

Postare recomandată

MY (Model Year) se ia dupa VIN si presupun ca dupa o anumita saptamana, 26, daca nu ma insel, se trec MY in anul urmator. Stiu ca si masina mea este MY 2009, ea fiind produsa in septembrie 2008. Sa ma corecteze cineva daca am gresit. Petrica, sa ai grija de dansa, e superba!! Hai cu poznele!!

Link către comentariu

Denumire model: Audi A5 Sportback quattro TDI 3.0

Model: A5CO

Data fabricatie: 05.07.2011

An: 2011

Cod vanzare: 8TA0HY

Cod motor: CCWA

Cod cutie viteze: NGW

Acţionare axă: 7A (S-tronic 7 trepte)

Dotare: QX

Culoare plafon: T9 (Ibis White)

Culoare exterioara / Cod vopsea: T9 / Y9C

Este trecuta 2011 pentru ca tot anul acesta apare si faceliftul si acela va fi 2012. A fost o confuzie de la inceput.

Link către comentariu

Oricum o masina ca asta strange vizualizari destule :)

O sa facem niste poze interesante cu a lui, a mea si a inca unui forumist. Toate trei la fel :)

Si plus niste elemente surpriza :)

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Masina are an de fabricatie 2012 ;), asa ca am pus 2012 audi a5 sportback ;)

Link către comentariu

2011 sau 2012 ce mai conteaza.e o masina la care multi visam dar sar putea sa ramana un vis.oricum te felicit pt noua achizitie si sa te poarte peste tot fara probleme si incidente :Driver:

Link către comentariu

cunosc sentimentul de masina noua... eu inca ma simt ca si cand as fi primit-o ieri :)

si el se va simti la fel pentru ca este o masina care iti ofera tot ce vrei.

Audi creeaza dependenta :)

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Este de vis masina! Felicitari pentru alegerea facuta!

Asteptam poze!!!!!

Link către comentariu

Am facut azi un drum pana la Brasov si pot spune ca imi place mult :), pe zi ce trece o iubesc mai mult :) , am scos consum de 8,5 mers incet dar o sa se mai lase motorul...

Link către comentariu

Dupa cateva mii de km la acelasi drum vei avea 6.5 maxim 7 cu acelasi regim de mers ;)

Link către comentariu

Felicitari si din partea mea! Este cu adevarat o masina deosebita fabricata de marca premium Audi. Multi km fara probleme!

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!