Jump to content

Probleme electromotor


PMG
 Share

Postare recomandată

Buna, cand pornesc masina imediat dupa pornire mai ramane cuplat bendixu sau ce e ala o secunda doua...si asta de cand am ramas fara motorina si am dat o gramada la automat sa pornesc. Am inteles ca daca merg tot asa o sa se strice...asa ca va rog sa-mi ziceti ce trebuie facut pentru a remedia problema. Multumesc mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sa schimbi bobina, si daca tot esti cu electromotorul jos vezi daca are joc in bucse.recomand sa le schimbi ca nu sunt valoare (undeva pe la vreo 10-20ron)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sau e posibil sa se fi intamplat ceva cu furca de plastic care trage bendixul dupa ce a pornit motorul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sal nu trebuie inlocuita decat bucsa de bronz care ghideaza bendixul si spalat si curatat ,gresat .cod bucsa pt electromotorul tau 140850c producator cargo pret 7-10 ron la orice magazin piese auto ,sfatul meu este sa-i inlocuiesti si platoul cu perii daca necesita

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!