Jump to content

My New MK4 GTI

ssoorr

Postare recomandată

daca era in 4 usi mai mergea folia aia pe stalp si usa , dar asa la masinile in 2 usi mie nu.mi place cum se vede : )

Link către comentariu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ssoorr

28

• vladucu

4

• Circoloco

3

• volnick1986

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

in oras la un mers decent ia undeva la 11 ziua in ora de varf, iar seara scot 8.5 cam asa iar ziua daca o fugaresc printre masini imi ia 16 si noaptea 10-11 la fugareala,dar face toti banii :)) , salutare si mersi frumos :D

Link către comentariu

in oras la un mers decent ia undeva la 11 ziua in ora de varf, iar seara scot 8.5 cam asa ........

E un consum decent, eu am undeva in jur de 10 urban si nu beneficiez de placerea ta de a conduce 1.8 150hp :D

Link către comentariu

eh dar nici ala de 150cp nu e slab, azi i.am schimbat sonda lambda 1 ca aveam probleme cu ea iar acum .... soc ce fel trage :D , o sa revin cu poze mai noi ca am mai pus cate ceva pe ea :D

va salut

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ms frumos .. as mai avea nevoie de multe chestii pentru ea sa o fac asa cum imi doresc,dar momentan ma limitez la asa cum este ea acum ..SIMPLA :) , un simplu Golf :D

Link către comentariu

Pare un simplu Golf,dar nu e. Cunoscatorii stiu. :icon_thumleft: Superba masina!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

stefan fa efortul de a citi cateva postari mai sus....sunt doar cateva,la indemana pe pagina asta

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Stiu masina de cand era la CT la prietenul Florin...vroiam sa o iau eu acum ceva vreme...chiar m-am intalnit cu el la pitesti si am vazut-o...Arata destul de bine masina iar pt km ei merge f bine...Multi km cu ea si sa ai grija de ea...Bine ca ai schimbat sonda lambda...stiu ca avea pb cu ea inca de pe atunci..daca ii mai faci parbrizul e tipla..sau poate l-a facut Florin....In leg cu Blow off...parerile sunt impartite...asa ca eu zic sa o lasi asa..eu am HKS SSQV Black edition si se aude demential..nici subaru sau EVO nu are sunetul ala asa puternic...pe mine ma inspaimanta cand o aud ...Lucreaza mai bine la suspensie ca stiu ca e aia stock si eventual niste jante mai usoare si pe 18 ca Santa Monica sunt destul de grele..aprox 22 kg bucata...sau le ti pt iarna ca stiu ca avea anvelope de iarna tot pe 17..Mult succes.

PS: Daca ai nev de ceva piese (faruri R32,jante,etc ) nu ezita sa ma suni sau mess ID: vladucutz

Modificat de vladucu
Link către comentariu

am schimbat tot la ea in afara de parbriz ... e cam scump Blow off ala de la HKS ... jantele vroiam sa le dau la schimb pe altele , dar momentan nu am gasit nimic ,suspensie am gasit sa iau nishte arcuri de la un coleg noi cu 50euro coboara 60/40..daca le mai are dupa sarbatori o sa le iau...

Link către comentariu

jante pe 17 si 18 am eu 3 seturi daca vrei..am si o suspensie reglabila daca vrei...vreau una normala la schimb..ti-am lasat id dca vrei sa vbim

Link către comentariu
  • 1 month later...

nu vrei un ECU cu soft SKN? ; ;)

Softul a fost 900E..am factura...224 CP si 315 NM :D

Eu caut un ECU stock pe caruia sa ii modific parametrii dupa bunul plac...cei de la SKN nu ma lasa sa modific parametrii lor...plus ca ar fi si pacat sa stric lucru facut de neamt

Modificat de vladucu
Link către comentariu

jante pe 17 si 18 am eu 3 seturi daca vrei..am si o suspensie reglabila daca vrei...vreau una normala la schimb..ti-am lasat id dca vrei sa vbim

Vreau eu un set de rc-uri daca ai :)

Link către comentariu

nu vrei un ECU cu soft SKN? ; ;)

Softul a fost 900E..am factura...224 CP si 315 NM :D

Eu caut un ECU stock pe caruia sa ii modific parametrii dupa bunul plac...cei de la SKN nu ma lasa sa modific parametrii lor...plus ca ar fi si pacat sa stric lucru facut de neamt

momentan nu ma pasioneaza chestiile astea...eu am luat masina sa merg cu ea nu ca e GTI :)) fac km si cam atat :D , o am si la vanzare de altfel ...mersi oricum de oferta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!