Jump to content

My New MK4 GTI

ssoorr

Postare recomandată

De vreo 2 - 3 saptamani am luat un Mk 4 GTI din 2003 de 180cp stok , coupe , cu urmatoarele dotari : abs, esp , climatronic,geamuri electrice ,computer bord,volan sport in 3 spite , jante santa monica , nu stiu sa mai enumar ceva ...

Masina la prima vedere se comporta foarte bine pana in prezent , urmeaza sa.i pun maneta de la Cruise control plus inca niste mici chestii optice pe care mi le doresc , am cautat pe forum dar nu gasesc mai nimic despre acest model de 180cp ..cum ar fi probleme , intretinere , fiabilitate ...etc .atasez vreo 2-3 poze cu masina + un alt seet cand o voi inscrie.

Sunt deschis la orice tip de conversatie si voi citi toate sfaturile/parerile voastre .

post-26015-0-42840500-1310398764_thumb.j

post-26015-0-59032900-1310398877_thumb.j

post-26015-0-97133700-1310398885_thumb.j

post-26015-0-10225900-1310398899_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ssoorr

28

• vladucu

4

• Circoloco

3

• volnick1986

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumos golfuleul.sa il conduci cu placere si sa faci cat mai multi km fara incidente sau probleme neplacute :icon_thumright:.ca modificari ai putea incepe cu o folie pe geamuri,cu niste faruri cu lupa si xenon,o grila fara sigla.

Modificat de claudiuxxl
Link către comentariu

Foarte frumaosa masina, si cu un motor f interesant :)

Eu zic ca si modificari.. sa faci cate ceva la motor, pentru ca ar merge f bine cu un chip, admisie avacuare sport si daca iti plac.. si mai multe..

sa o porti sanatos

Link către comentariu

am acasa prelungire pentru capota originala numai ca trebuie sudata , imi trebuie sa.i mai iau grila, farurile cu lupa o sa iau cum am avut la celalat mk4 cu interior negru si lupa,folia urmeaaza saptamana asta am uitat sa zic :) dupa care urmeaza un filtru sport + un blow off valve :D

Va multumesc .

Modificat de ssoorr
Link către comentariu

Frumos! Mult timp l-am vazut de vanzare pe net. Sa i-l stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Nu pune blow off, pune o supapa cu recirculare, sau mai bine fa alceva de banii respectivi.

Link către comentariu

moda asta cu scoaterea sigle din grila si de pe hayon nu o inteleg

sigla VW chiar e frumoasa si ochioasa nu trebuie sa o dai jos ca la loganuri :D

niste faruri gti look, un eleron finutz, sau fusta si bara de gti... asta e tuning elegant :) restul mi se par insulte aduse unei masini care a facut istorie si care inca intoarce capurile pe strada

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere nu i-as face nimic d.p.d.v. estetic. Oricum este o masina rara. E pacat de ea sa ii tai capota si ii faci tot felul. Eu in schimb as baga bani in partea tehnica daca e cazul: distributie cu role, placute si discuri, lichid servo, lichid frana, filtre, ulei, amortizoare, bucse, directie etc...

@soila. Masina e GTI. Motorul AUQ de 180 de cai s-a pus atat pe GTI 25J aniversar cat si pe GTI Exclusive, cum este acesta.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Frumos si din auzite de la colegii de forum din Gl foarte ingrijita, abia astept sa ne gasim si sa dau si eu o tura sa vad cum se misca 1,8 si 180 cai.

Ca si recomandari ar fi sa pui farurile cu lupa si interior negru sau macar sa le faci interiorul la astea negru Gti look, un eleron finut gen R32 si de ce nu un kit de exterior de Gti aniversar, eventual si un Bad Boy finut si in rest sa te bucuri de el fara probleme si sa ai parte de drumuri cat mai bune.

Ca si minusuri ca sa zic asa ar fi mahonul ala la interior, adica nu zic ca nu imi place, dar la o masina sport si in 2 usi nu prea are ce sa caute acolo.

Link către comentariu

Foarte faina masina si destul de rara,am vazut-o de vanzare ceva timp.

Sa o stapanesti sanatos :)

Link către comentariu

va multumesc la toti , nu vreau sa o umplu prea mult , vreau sa o fac simpla si cam atat , cat despre consumabile sunt schimbate ,distributie ,filtre ulei , atasez vreo 2-3 poze cu fostul golf ,asa as vrea sa gasesc o faruri + eleronul care l.am avut tot pe el,iar dupa cum spuneam folia vine saptamana asta :D

va multumesc la toti , sunt foarte incantat de masina si sper sa fie totul bine sa ma tina cat mai mult :D

va multumesc la toti , nu vreau sa o umplu prea mult , vreau sa o fac simpla si cam atat , cat despre consumabile sunt schimbate ,distributie ,filtre ulei , atasez vreo 2-3 poze cu fostul golf ,asa as vrea sa gasesc o faruri + eleronul care l.am avut tot pe el,iar dupa cum spuneam folia vine saptamana asta :D

va multumesc la toti , sunt foarte incantat de masina si sper sa fie totul bine sa ma tina cat mai mult :D

post-26015-0-86291400-1310464503_thumb.j

post-26015-0-60915800-1310464528_thumb.j

Link către comentariu

Salutare tuturor...

Asta e "Jucaria" mea, de un an. :icon_thumright:

Interesant e ca, aici reusesc sa aflu chestii ce imi sunt de ajutor.

post-84323-0-49260700-1310826764_thumb.j

Link către comentariu

salut,nu cred ca ai postat corespunzator jucaria ta aici , dar probabil ca nu stii cum sa creezi un topic :D ,trebuie sa faci un topic unde sa scrii mai mult despre 'jucaria ta ' :) , salutare

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

faina masina. cum ziceau si alti colegi mai inainte, a stat ceva timp la vanzare si ma batea si pe mine gandu' la un moment dat, da' n-au fost bani.. oricum, sa ai grija de ea.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Am stat si eu in ea putin la intalnire...2 usi, AUQ, super

Dar trebuie updatat avatarul/semnatura

Link către comentariu

poze

Mult mai lux Passatu , inca o mai am si e masina mea de suflet ... :)

post-26015-0-14707100-1312546361_thumb.j

post-26015-0-07696200-1312546367_thumb.j

post-26015-0-55065400-1312546373_thumb.j

post-26015-0-14875000-1312546387_thumb.j

post-26015-0-96044900-1312546394_thumb.j

Link către comentariu

Arata bine masinuta, iar motorul e de vis. ;)

Daca nu e secret, poti sa spui cat te-a costat masina ? :)

Link către comentariu

pretul a fost undeva la 5600 adica atat m.a ajuns cu tot ,eu sunt super multumit,masina e din 2003, clima ,esp ,i.am luat si maneta de pilot automat...daca o pun are detoate :D ,o sa revin cu ceva poze mai noi dupa ce ii pun folie .

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!