Jump to content

Skoda Superb Elegance 2.0TDI 170CP DSG

Thheo

Postare recomandată

Am reusit sa gasesc pe stoc o masina care sa imi placa chiar foarte mult:

Skoda Superb Elegance 2.0 TDI CR - 170 CP cu DSG

ca si optiuni:

Parbriz cu degivrare

Jante Laurel 17"

Navigatie Amundsen

Volan multifunctional

Pregatire telefon GSM II

Covorase din material textil

Elemente decorative efect metalic Mirage

Tapiterie si plansa bord: toata neagra

Garantie 4 ani sau 120k km

Prima impresie este ca masina asta isi merita banii la nivelul asta de functionalitate si aspect. Sincer sa fiu trecand de la A6 3.0TDI Quattro ( cumparat de nou de asemenea ),

pot sa vad diferente de calitate..etc, dar masina asta a fost jumate din pretul de A6, iar la A6 incepusem deja sa critic..

Anyway, bag repede 1000km linistit, + altii 500km in regim mai alert si apoi ma desfasor in voie :) Deocamdata ce am observat este ca este stabila

in curbe.

post-704-0-81074900-1310372383_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina :icon_thumright: dar totusi nu e mare trecerea de la A6 3.0TDI Quattro la Skoda Superb Elegance ?

Modificat de Audistul
Link către comentariu

felicitari pt achizitie si cat mai multi km fara probleme.asteptam cat mai multe poze si cu interiorul si cu exteriorul.:Driver:

Link către comentariu

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos ! Asteptam mai multe poze si cu interiorul..

Link către comentariu

Frumoasa masina :icon_thumright: dar totusi nu e mare diferenta intre A6 3.0TDI Quattro laS koda Superb Elegance ?

Sigur ca este! Mai ales cand te uiti in portofel :)

Sunt curios de un lucru: de ce o berlina atat de mare

Modificat de MERIDA
Link către comentariu

Din obisnuinta.. nu stiu ce sa iti spun. Ma atrag pe mine genul asta de masini. Masina mea de vis ar fi un A8 :)

In alta ordine de idei avand 2 copii si sperand la cat mai multe deplasari prin Europa timp de 2 saptamani, confortul este mare din

toate punctele de vedere..

Link către comentariu

Frumoasa masina :icon_thumright: dar totusi nu e mare diferenta intre A6 3.0TDI Quattro laS koda Superb Elegance ?

Sigur ca este! Mai ales cand te uiti in portofel :)

Sunt curios de un lucru: de ce o berlina atat de mare

Ma intrebam si eu pentru ca e ciudat cel putin din punctul meu de vedere sa renunti la un A6 de 3.0 TDi pt o Skoda...de obicei e invers :)) dar pana la urma Sa o stapaneasca sanatos si sa aiba noroc la ea :icon_thumright:

Modificat de Audistul
Link către comentariu

Salut.Sa o stapanesti sanatos. Sincer cam cat consuma in oras?Am auzit foarte mult si de accea am lasat superbul

Link către comentariu

Cred ca este prea devreme sa pot spune ceva concret, am facut doar o singura tura de dimineata de 12km din sos. giurgiului pana in pipera si mi-a consumat 11.1 l/100km la o viteza medie de 14km/h.

Consuma clar mai putin decat A6-ele.. :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos - este SUPERBa !

Eu sunt mort dupa modelul break - e imensa....si asa imi place.

Link către comentariu

Salut.Sa o stapanesti sanatos. Sincer cam cat consuma in oras?Am auzit foarte mult si de accea am lasat superbul

Ah si btw ca vad ca esti din Constanta.. in weekend prin Constanta mi-a consumat 8.5 ..

Link către comentariu

Felicitari !

Cat despre consumul in oras, variaza intre 7-9 si poate ajunge chiar la 10%.

Am facut un calcul la pompa, 300 de km rulati aproape exclusiv in oras, consum 8,5%. Bistrita e mica dar asa sunt si traseele.

Link către comentariu

hai cu mai multe foto de interior si exterior! sa o admiram si noi! ... Sa te poarte sanatos sii foarte multiii km !!! :)

Modificat de davides
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!