Jump to content

Tapiterie arsa

sinn3r
 Share

Postare recomandată

Salutare, am la o skoda octavia fl pe sezutul scaunului de la sofer o arsura de la bricheta din masina, o domnisoara s-a gandit ca nu arata bine tapiteria si a "scapat" din greseala bricheta de tigari direct pe sezutul scaunului si am ramas cu un ditamai gaurai in sezut. Oare daca dau comanda de tapiterie pot sa optez sa i-mi aduca doar cea de pe sezut? Sau stiti pe cineva de pe langa Cluj sau chiar din cluj care sa poata sa retapiteze sezutul dar sa aiba tapiterie de skoda originala? Stiam pe cineva la un moment dat, dar se pare ca nu mai este pe piata sau si-a schimbat numele.Astept pareri si sugestii din partea voastra. Va multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu ai un centru de dezmembrari unde poti sa gasesti o imbracaminte exact ca a ta?

Mai sunt si anunturi pe forum pentru masini de dezmembrat (un exemplu la repezeala), gasesti si pe Okazii...

Link către comentariu

Intradevar asa este, dar problema este ca trebuie sa o fac pe firma si sa demonstrez ca am schimbat la o reprezentanta.Sau cel putin am luat-o noua si in plus de asta trebuie si cei de la reprezentanta sa vrea sa imi schimbe asa ceva. Nu stiu ce sa zic dar stiu ca imi sta pe creier gauroiu ala din scaune. Maica lor de brichete si de aprins tigari in masina :))

Link către comentariu

Se poate comanda separat tapiteria pentru sezut, insa o sa trebuiasca sa platesti manopera pentru demontare / montare tapiterie.

Link către comentariu

Atunci insemna ca este ok.Am sa trec pe la domnii de la reprezentanta sa le fac o "surpriza". Multumesc inca odata pentru sfaturi si idei.Un weekend cat mai placut va doresc si fara evenimente in trafic.

Link către comentariu

Se poate comanda separat, insa sa te astepti la un pret pe masura. Mie mi-au cerut pentru spatar, 800 ron - la precomanda si inca 450 ron manopera pentru instalare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!