Jump to content

VW Golf 5 Black ( magic perlat)

crysty cip

Postare recomandată

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crysty cip

109

• cogdao

37

• Radu_Alecs

10

• cip12cip12

9

• 1 month later...

A venit vara :icon_bounce:

Inca 2 poze......nu am putut edita postul de mai sus

post-40864-0-81421100-1363466105_thumb.j

post-40864-0-52623600-1363466600_thumb.j

post-40864-0-10934800-1363466612_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 months later...

Cateva modificari care au afectat putin bugetul + cateva care au fost necesare (can gateway ,motoras oglinda cu terminatia C ,calculator usa dreapta cu memorie...ultimele fiind necesare pt a putea activa functia mirror down

1. Rns 510 ...multumesc Bogdan (Rave)

2. Mirror down....multumesc  Catalin (cata181)

3. Puddle lights golf6....multumesc Catalin (cata181)

post-40864-0-42837300-1370843893_thumb.j

post-40864-0-56184000-1370843894_thumb.j

post-40864-0-30031200-1370843895_thumb.j

post-40864-0-02055200-1370843896_thumb.j

Link către comentariu

de unde ai luat Puddle lights si cat a costat?

Ma intereseaza si mine mai ales ca nu faci modificari mari cum sunt celelalte modele de Puddle lights after market

Link către comentariu

De la Alex (JAF) acum 2 luni -100ron si sunt de g6.....am vrut sa le montez pe cele de g5 dar se pot monta numai in bratul oglinzii si este un pic mai complicat ....

Link către comentariu

Si astea cum au intrat? Unde le-ai montat?

Vreau si eu!

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Au fost decupate (puddle light)....cata181 a reusit sa le monteze,il recomand...se vad foarte bn noaptea....

Link către comentariu
  • 5 months later...

In ultima perioada m-am ocupat de partea tehnica a masinii (schimbat distributie 120 000 km,protectii praf amortizoare,ulei,filtre,lichid frana,ulei cutie) si mai putin de modificari , totusi am reusit sa fac un upgrade la scaunele sport Gt incalzite ...(multumesc cogdao)

Datorita sezonului rece care se apropie masina a suferit unele modificari de look:

-  montat rotile de tabla pe 15"

-  demontat pragurile rieger,care vor intra la vopsit impreuna cu eleronul Gti

-  nr de inmatriculare la locul lui pe grila de Gti (am cumparat suport oem pt grila)

Pe viitor doresc sa achizitionez o camera oem vw si un modul bluetooth (kit-ul complet) cu acest cod 7P6 035 730 J  pt a conecta telefonul (iPhone 4s) la Rns510......m-am saturat de atatea fire,mufe si cabluri   :grrrrrr:

Modificat de crysty cip
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bogdan poze voi face dupa ce trece sezonul rece,atunci voi monta  iar  jantele pe 17" pragurile  si binenteles eleronul gti....acum arata foarte urat cu jantele de tabla , fara pragurile rieger, de aceea sunt hotarat sa aduc modificari interiorului si dupa cum ai vazut am inceput cu kit-ul Bluetooth,urmeaza volanul de gti (astept un semn de la Alex) si dupa mai vedem (comenzile dupa volan,calculator coloana) si tot asa...

Acum este prea tarziu sa mai pot schimba parbrizul asa ca ramane sa il schimb dupa ce trece sezonul rece,odata cu "modificarile exterioare" :)) dar nu cred k va fi oem din cauza pretului... 

Sor!n ai pm

Cine ma poate ajuta cu o schema pt codarea modulului de mai sus pe masina cu vag-com, m-am inspirat  in topicul legat de conectivitatea Bluetooth dar nu am gasit nimic ( poate sunt eu greu de cap) :tuktuk:

Link către comentariu
  • 1 month later...

In bara spate,undeva intre cele doua lampi de la nr de inmatriculare(are o gaura mica )...mai trebuie un pic modificat sa intre suportul de la camera.

Link către comentariu

Nu stiu momentan,mai studiez topicul si incerc sa o montez duminica , maine lucrez....

Link către comentariu

post-40864-13901408070609_thumb.jpgpost-40864-13901408294617_thumb.jpg.

Gata am montat camera,am reusit in cele din urma....

Viitorul upgrade va fi volanul de Gti

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!