Jump to content

Scurtcircuit pe instalatia electrica a ventilatiei?


livachis68
 Share

Postare recomandată

Salut!

Am nevoie de sfaturile voastre! Am cautat pe site, dar n-am gasit nimic asemanator cu ce mi s-a intimplat la passatul din semnatura.Dupa aproape o ora de mers, afisajul de la clima a disparut brusc,dupa care n-a mai mers nimic(compresor sau ventilatie)La verificarea sigurantelor am gasit-o arsa pe cea de la iluminat instrumente(1oA).Am incercat cu o alta siguranta de 10 A, a ars-o imediat.Dupa 2 ore am pus o siguranta de 20A.LA inceput .cam 10 min a mers doar ventilatia dupa care a inceput sa bage si compresorul normal.Problema e ca dupa citeva ore de mers, a inceput sa iasa fum din siguranta(s-a topit)Am oprit clima si am continuat drumul.E clar ca e un scurt pe undeva ,dar unde sa caut?Aveti ceva idei? Multumesc!

Modificat de C o s m i n
editare titlu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred ca ai scurt... Ceva se misca greu si solicita instalatia electrica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Turbocip,ai avut dreptate.Dupa ce au verificat baietii in service toata instalatia electrica,au ajuns la compresorul de clima, care avea tendinta de blocare.Inlocuit compresor, problema rezolvata,subiect inchis.Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

Ciao,

Si eu am aceeasi problema, doar ca la mine prima data s-a manifestat iarna cand mergea caldura la masina. Mi s-a oprit caldura, nu mai afisea nimic pe climatronic si nu mai mergeau comenzile de pe volan. Cand am verificat panoul de sigurante era arsa siguranta 5 parca de 10 A, si de atunci tot mi-a facut probleme dar numai daca clima este pe auto..daca pun pe economic nu mi se mai arde siguranta...oare tot de la compresor sa fie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cam asa pare,avand in vedere ca face doar pe Auto....de fapt, cand nu e pe Econ.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Astazi mi-am incarcat instalatia cu freon si daca las pe auto nu mai face nici o problema....merge ok. Deci se pare ca numai iarna am probleme....nu stiu de la ce sa fie...si ce am observat ca cel mai des cand ploua afara, dezaburirea nu prea face fata.

Am scanat cu vag com si imi da eroare la motorasele de la clapete, nu mai stiu acum exact care dar mi-a dat la 3 motorase eroare. Posibil sa fie de la acele motorase arderea sigurantei? sau un scurt pe undeva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

motorasele mai "agata",dar din cte stiu eu se poate merge cu erorile alea mult si bine.cred ca ar trebui in topicul dedicat discutata problema ta.

livachis,ai pus compresor nou?cat ai dat pe el?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ok, dar am postat aici pentru ca ma gandesc ca si eu am scurt pe undeva la instalatia electrica.Am citit si despre motorase si nu cred ca se arde siguranta de la ele. Problema mea este ca nu imi da alta eroare si nu stiu de ce mi se arde siguranta :(

Modificat de cata_13
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

siguranta o arde, datorita consumului mare, raportat la consumatorii de pe respectivul circuit... nu poti sa identifici problema, decat verificand fiecare componenta in parte.

Nu arde siguranta, de la servomotoare - ventilator, compresor,etc... da.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!