Jump to content

problema diagnoza golf 3

earthquakero
 Share

Postare recomandată

earthquakero

salz.. am si eu nevoie de ajutor pt o diagnoza la un Golf 3 1.8 din 93 cu 2 mufe..tot ma chinui sa i fac cred ca de jumate de an.. am fost pe la 10 baieti cred.. toti au conectat ce trebuie acolo si nu le apare la diagnoza dekt despre Airbag uri.. restu nimic

cineva mi a spus ca ar fi de vina calculatorul.. l am schimbat.. si tot nimic acelasi lucru..

cum as putea sa rezolv si eu treaba asta ? sa merg la un electrician sa mi verifice toate mufele alea aveti vreo idee ?

ms

Modificat de earthquakero
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se poate face diagnoza cu VAS.

Link către comentariu

earthquakero

cunosti pe cineva care mi poate face cu VAS ? .. pe net am gasit niste anunturi dar doar pt modele VW 1995+.. eu il am din 93.. imi trebuie ala special cu mufa dubla de conectare

Link către comentariu

Ai mai deschis un topic pe aceiasi tema care a fost inchis.

Am inteles ca ai avea ceva probleme. Mihai Nechifor ti-a facut diagnoza si i s-a stricat interfata.

Te rog verifica-ti instalatia electrica ca sa nu mai pateasca si altcineva la fel.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!